Paasweekend Marle

Bekijk de website

Meesterwerkmanstraat, Marle (Gem Hellendoorn)

28 maart 2016

Toegevoegd door

Beschrijving Paasweekend Marle Marle (Gem Hellendoorn)

De hele winter zijn de organisatoren van Paasweekend Marle druk in de weer voor de 19e editie van het trekkerslep-spektakel. Zoals gebruikelijk vindt het weer op maandag de tweede Paasdag plaats, dit jaar op 28 maart.

Met maarliefst 250 startbewijzen is er weer een invulling voor de hele dag. Vanaf ’s morgens 10 uur tot aan het begin van de avond zullen er weer verschillende trekkers aan de start verschijnen voor de 2 sleepwagens de Stille Wille en de For Farmers. Men kan er zijn of haar hart weer bij ophalen. Dit jaar zijn de verschillende klasses uitgebreid met onder andere een zwaarste klasse van maar liefst 13 ton!

Nu het voorjaar weer in de startblokken staat, begint ook bij vele deelnemers en trekkerslepliefhebbers weer de diesel door de aderen te vloeien. Marle zal ook dit jaar weer de aftrap zijn voor het nieuw slepseizoen met het nieuwe reglement Trekker Slep Drenthe Overijssel. In Marle zijn dit jaar tevens punten te bemachtigen voor de TSDO-competitie.

Ook de jongste sleppers onder ons kunnen weer hun krachten meten tijdens de skelterslep waarbij natuurlijk ook weer mooie prijzen te winnen zijn. De skelterslep zal om half 2 van start gaan en opgave kan natuurlijk alvast via deze site.

Maar trekkerslep Marle is natuurlijk niet alleen maar trekkers kijken, ook de niet trekkersleppers, oud Marlenaren en mensen uit de wijde omgeving treffen elkaar hier weer en hebben hier een gezellig samen zijn onder het genot van een drankje en een hapje. Gezelligheid en gemoedelijkheid staat bij ons altijd hoog in het vaandel. We hebben weer de nodige plannen bedacht om dit nogmaals te benadrukken.

Voor de kinderen is ook weer voor vertier gezorgd door middel van een heus kinderparadijs met onder andere springkussens, schminken, zandbak enzovoort dus ouders hoeven zeker niet bang te zijn dat de kinderen zich zullen vervelen! Aan het eind van dit spektakel zal het feest verder voortgezet worden in de feesttent 😄.
« Terug naar de agenda