Trekkertrek

Bekijk de website

Ameland

20 juli 2014

Toegevoegd door

Beschrijving Trekkertrek Ameland



De Stichting Trekker Evenementen Ameland is ontstaan door een groep enthousiaste trekker liefhebbers/sleutelaars die al vanaf 1999 naar Sebaldeburen gaan om daar deel te nemen aan de trekkertrek (stres.nl/).

Er zijn op Ameland veel evenementen voor ieder wat wils…….of toch niet? Trekkers zijn al jaren een bekend gezicht op Ameland toch worden er weinig tot geen evenementen voor georganiseerd (eens in de 5 jaar wordt er een trekkertrek georganiseerd op Ameland).

Stichting Trekker Evenementen Ameland is opgericht voor het organiseren van evenementen met tractoren en landbouwvoertuigen.

De datum voor trekkertrek 2014 is bekend.

Het is weer tijd om een trekkertrek te organiseren, De organisatie is al druk bezig om een trekkertrek te organiseren op Ameland en wel op 20 Juli 2014.

De online inschrijving zal zo het nu lijkt eind 2013 of begin 2014 geopend worden. Deze keer willen wij de inschrijving online doen omdat het voor iedereen gemakkelijk is en wij de juiste informatie krijgen wat betreft de deelnemer. Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief !

Wij vinden het van groot belang om de datum zo vroeg bekend te maken om men de gelegenheid te geven om de boot te boeken, en eventueel slaapplaats te regelen. Omdat het op Ameland erg druk is geven wij als tip regel dit vroegtijdig !! om teleurstelling te voorkomen.

Voor de overtocht kunt u dit regelen op www.wpd.nl

Voor overnachtingen kunt u terecht op www.vvvameland.nl.



« Terug naar de agenda