Farm & Country Fair

Bekijk de website

Aalten

21 juni 2014

Toegevoegd door

Beschrijving Farm & Country Fair Aalten



Van 20 t/m 22 juni vindt de 19e editie van de Farm & Country Fair in Aalten plaats. Deze bekende en uitgebreide Fair in Nederland is vergelijkbaar met de grote Engelse plattelands-shows en hét visitekaartje van de Nederlandse landbouw.

Met ruim 375 unieke stands uit binnen- en buitenland biedt de Fair een enorm scala aan mooie, luxe producten en handige gebruiksartikelen die je niet overal aantreft. Veel mode, culinaire kunstwerken, decoratieve en handige producten voor binnen en buiten, de nieuwste auto's en tractoren, gezondheidsproducten, handige machines, verzorgingsartikelen voor dieren en nog veel meer!

Uniek in Nederland is de Sheepfactor, een show waarbij negen verschillende rassen schapen met ieder een totaal verschillend uiterlijk dansen op muziek naar het podium toe. De negen schapen zijn genoemd naar hun uiterlijk. Zo heeft het Bob Marley schaap lange pijpenkrullen en danst het zijn weg naar het podium op muziek van de reggae-artiest.

Nieuw 2013 is het Vintage Festival waar het hele terrein herinneringen oproept aan vroeger. Er is van alles te vinden dat met eigentijds verzamelen te maken heeft. Zelfs de catering is in stijl. Er wordt thee geschonken uit mooie stijlvolle kopjes, met een ouderwetse stoet of stukje arretjescake erbij. Modeshows, dansshows en live muziek uit 1950 tot 1980 zorgen voor extra sfeer op het centrale plein en maken het een onderdeel dat beslist de moeite waard is om te bekijken tijdens een bezoek aan de Fair.

Openingstijden 2014:

Vrijdag 20 juni 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag 21 juni 10.00 - 21.00 uur
Zondag 22 juni 10.00 - 18.00 uur

Toegangsprijzen:

Toegang € 15,00, voor kinderen van 4 t/m 14 jaar € 5,- . Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang .

De Farm & Country Fair ondersteunt op diverse manieren een groot aantal verenigingen en organisaties.

Bij elke toegangskaart voor de Farm & Country Fair krijgt u, alleen tijdens de Fair, gratis toegang tot het bijzondere follybos naast de Fair. Kinderen tot 16 jaar mogen allleen onder begeleiding van een volwassene in het follybos.

Meer info: countryfair.nl/





« Terug naar de agenda