Auto Motor Trekkershow/Pumps and Wheels

Bekijk de website

Kanalaalweg west 78, Bergentheim

21 juni 2014

Toegevoegd door

Beschrijving Auto Motor Trekkershow/Pumps and Wheels Bergentheim

LET OP!: AUTO MOTOR TREKKERSHOW HEET SINDS 2013 PUMPS OF WHEELS. De Auto Motor Trekker show is een onderdeel van Pumps and Wheels





Deze dag staat altijd in het teken van de voertuigen, maar de laatste jaren is het programma er omheen ook belangrijk geworden. Natuurlijk vinden we op deze show de vele oldtimer trekkers, de vrachtwagens, classic cars en de motoren, zoals Harley Davidsons en de nieuwste racemodellen. Om een breder publiek naar het terrein te trekken organiseren we in de tent dansdemo’s en alles wat er bij hoort. Ook de kinderen worden deze dag niet vergeten.

Model trucks: schaal 1op 4; René Overbekking komt met 2 van de grootste RC modeltrucks van Europa rondrijden over het terrein.

Toertocht: de oldtimer trekkers toerrit (ca 100 deelnemers) start om 12.45 uur en voert door de prachtige omgeving van Mariënberg en Oud Bergentheim. Om ca 14.00 uur komt de lange stoet door Bergentheim.

Wesselink balans bokaal: wie brengt zijn trekker het snelst in balans en gaat naar huis met de bokaal?

Race simulator: in de tent bij het TunerParadise zijn 2 simulatoren aan elkaar gekoppeld. Op de simulatoren staat het populaire racespel Grand Turismo 4 Forcefeedback. Deze simuleert hobbels, botsingen en gripverlies.

RC model auto’s crossen er lustig op los op de speciaal voor hen aangelegde crossbaan.

Show your bike: op de 18e AMT Show mag uiteraard jouw motor niet ontbreken.

Voor de jongere bezoeker
Weleens in een vrachtwagen, op een trekker of in een motor met zijspan meegereden? Dan kan dat nu! Vanaf 13.30 uur kun je instappen voor een rit door de omgeving.

Graven met de minikraan van Veurink uit Brucht mag natuurlijk niet ontbreken. Ook is er een mini pony met veulen en zijn er konijnen om te knuffelen. En je kunt je natuurlijk ook weer laten schminken!
De firma Prima komt met één van de grootste shovels van Nederland waar je in mag zitten en door je vader op de foto mag worden gezet.

In de tent komen divere stands en vanaf 13.30 uur diverse dans demo’s. De Veenlustdansers geven voor de middag een countryline dans demo.

Op het buiten podium: vanaf 15.00 uur een optreden van een band.

Wanneer: Zaterdag 21 juni 2014 (o.v.b.)
Waar: Terrein rond Veenlust Kanaalweg west 78 te Bergentheim
Aanvang: vanaf 10:00 uur
Entree: 4 t/m 15 jaar: € 1,00 per persoon, 16+: € 4,00 per persoon

De jaarlijkse Feestweek Bergentheim wordt altijd gehouden in week 25 met op zaterdag de Auto Motor Trekkershow / Pumps and Wheels!





« Terug naar de agenda