Geen heden zonder verleden

Bekijk de website

Hensbroek

6 juli 2014

Toegevoegd door

Beschrijving Geen heden zonder verleden Hensbroek

Voor de zesde keer wordt in 2014 een succesvol Historisch Festival in Hensbroek gehouden. En hopelijk weer met succes! Met nog meer deelnemers (meer dan 500!) dan de voorgaande jaren. De mix van oude voertuigen, machines en ambachten blijkt de laatste jaren een goede formule gezien de vele positieve reacties die we na afloop hebben ontvangen. Ook het feit dat er voor elk gezinslid altijd wel iets te beleven is. En dan is er de rondritten van de deelnemers op zaterdagavond: fantastisch!

Zo'n 4500 mensen hebben de vorige keer genoten van het festival: betalende bezoekers, kinderen, vrijwilligers en natuurlijk de deelnemers zelf! Alles was vertegenwoordigd: van oldtimers tot youngtimers, van zware stoomwalsen tot modelstoomtreintjes, van tweewielers tot vrachtwagens, van oude ambachten tot toneel, zang, dans en muziek. Prachtig!

Al dit moois hebben we vastgelegd in het Fotoalbum 2012. Met dank aan al die vrijwilligers en sponsors die dit hebben mogelijk gemaakt. Het bestuur van de Stichting Geen Heden Zonder Verleden is er trots op!

Het festival is 6 juli 2014. Noteert u die datum. Tips voor ons volgend festival zijn natuurlijk altijd welkom. Daarvoor kunt u altijd reageren naar ons secretariaat secr@geenhedenzonderverleden.nl.



« Terug naar de agenda