AgroTechniek Holland 2014

Bekijk de website

Spijkweg 30, 8256 RJ, Biddinghuizen

13 september 2014

Toegevoegd door

Beschrijving AgroTechniek Holland 2014 Biddinghuizen

Ook nu weer schreven honderden fabrikanten, importeurs en dealers zich in voor de derde editie van dit inmiddels beproefde outdoor tweejaarlijkse agro-evenement in Biddinghuizen. Daaronder zijn alle bekende trekkermerken en werktuigfabrikanten zoals Kverneland, Fendt, Lemken, New Holland, John Deere, Case IH Steyr, Deutz, Claas, Krone, Lely, Schuitemaker, Agrifac, Massey Ferguson, Duport, JCB en Lemken. Maar er zijn ook nieuwkomers in het deelnemersveld, waaronder Zinger Mechanisatie (ZIBO), Maha Nederland, Kemp (Atlas, Terex, Kobelco), C. van der Pols en Zn (Zetor) en internationale bedrijven. Hierdoor hebben we nu al besloten om weer drie expositievelden te gebruiken op het Walibi-terrein in Biddinghuizen. Daar is van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 september 2014 maar liefst 180.000 m2 beschikbaar voor stands, demonstraties, trekkerbehendigheid en testritten op de nieuwste trekkermodellen en - nieuw dit jaar - het Energiepaviljoen voor akkerbouw en veeteelt.”

‘Alles wat boeren boeit’ wordt getoond aan de verwachte tienduizenden akkerbouwers, melkveehouders, loonwerkers, boeren met een gemengd bedrijf en een ieder die werkzaam is in de landbouw. De demonstraties en het Trekkerparcours waar boeren zelf de nieuwste trekkers kunnen testen worden wegens succes geprolongeerd. Zo komen alle nieuwste machines en trends in de landmechanisatie letterlijk tot leven in de exposities, demonstraties en paviljoens die in samenwerking met partners, brancheorganisaties en mediapartijen georganiseerd worden.

www.agrotechniekholland.nl

Nederlands grootste landbouwevenement AgroTechniek Holland beleefde in 2010 en 2012 twee succesvolle edities met meer dan 400 exposerende merken en ruim 50.000 bezoekers. Alle actuele informatie is te vinden op www.agrotechniekholland.nl. De organisatie is in handen van de AgroTechniek Holland BV, de beursorganisatie die 100% eigendom is van Fedecom, de fusie-organisatie van Federatie Agrotechniek en COM.

Trefwoord

Ik stel voor om het trefwoord #event2154(trefwoord 1e agenda-punt) of ATH 2014 als trefwoord te gebruiken voor deze beurs, en niet foto's bij 5 verschillende trefwoorden te plaatsen!

Topic:
tractorfan.nl/topic/69894/
« Terug naar de agenda