Nostalgische Landdagen 2014

Apeldoornsestraat 193, Garderen

9 augustus 2014

Toegevoegd door

Beschrijving Nostalgische Landdagen 2014 Garderen

Boerderij het Molentje organiseert ook dit jaar de Nostalgische Landdagen in Garderen! De hoogzomermaanden zijn voor ons relatief rustig, daarom hebben wij een paar jaar geleden besloten om het nieuw leven in te blazen!

Deze landdagen staan in het teken van het boerenleven van de vorige eeuw.

Samen met de oldtimertractorclub ‘de Heideploffers’ zullen er verschillende demonstraties gegeven worden, zoals het maaien en dorsen van het graan.

Er zullen diverse standhouders aanwezig zijn, die u mooie producten aanbieden. Nieuw dit jaar is het aanbod brocante, leuk om lekker tussen te neuzen! Verder zullen er voor de kinderen ook mogelijkheden zijn om zich te vermaken, een workshop of een rondje met de pony.

Een rondje door de omgeving met een tractor en huifkar is ook een leuke manier om de omgeving te verkennen, de mannen van “de heideploffers “verzorgen het graag voor u op deze 2 dagen.

Wij brengen u ook graag naar de naastgelegen schapenboerderij “de Ouwendorperhoeve” waar ze u alles kunnen vertellen over hun schapen, varkens en het maken van kaas. Natuurlijk halen wij u ook weer op. Terug op het erf van Boerderij het molentje kunt u nog even nagenieten onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers. Deze dagen zullen het vroegere leven weer helemaal naar boven brengen.

Wij zien u graag, vrijdag en zaterdag 8 en 9 augustus 2014 op de nostalgische landdagen in Garderen. (vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur / zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur)
« Terug naar de agenda