Open dagen Kamps de Wild B.V

Bekijk de website

Zevenaar

30 december 2014

Toegevoegd door

Beschrijving Open dagen Kamps de Wild B.V Zevenaar



Kamps de Wild B.V. houd op maandag 29 en dinsdag 30 december 2014 van 10.00 uur tot 18.00 uur open dagen in Zevenaar.

Noteer dit vast in uw agenda!

Verdere informatie volgt binnen kort op: www.kampsdewild.nl.

Kamps de Wild is te vinden aan de Edisonstraat 10 te Zevenaar



Kamps de Wild is een moderne distributeur van landbouwmachines. Binnen Kamps de Wild werken 40 personen in vijf verschillende disciplines:
- verkoop;
- onderdelendistributie;
- service support;
- logistiek;
- administratie.

We importeren op exclusieve basis de Duitse merken CLAAS en AMAZONE en het Ierse merk McHALE.
Daarnaast verzorgen wij de internationale distributie van onze eigen merken KAWECO en WEED-IT.
Wij distribueren deze machines via gespecialiseerde dealernetwerken in binnen- en buitenland. U vindt nadere informatie over de merken onder de speciale buttons op deze site.

We zijn een moderne distributeur die efficiënte distributie combineert met een maximale ondersteuning van onze dealers en eindgebruikers.

Onze commerciële afdeling met 5 product managers en 9 buitendienstmedewerkers zorgen voor een uitstekende commerciële ondersteuning van onze dealers. Onze mensen hebben vrijwel allemaal een agrarische achtergrond en kennen de praktijk als hun broekzak.

Onze service support afdeling biedt niet alleen telefonische en internet support, maar beschikt ook over een aantal goed geoutilleerde serviceauto's voor fysiek support bij de dealer en klant op het erf.

De onderdelendistributie geschiedt gedeeltelijk direct vanuit onze leveranciers, maar we beschikken ook over een modern onderdelenmagazijn, waar dealers en eindgebruikers cruciale onderdelen voor hun machines kunnen afhalen, ook in het weekend en 's nachts.

Onze marketingafdeling ondersteunt onze dealers met onder andere advertentiecampagnes, beurzen, financieringsprogramma's.

Kamps de Wild staat dicht bij de markt. We zijn een actieve partner voor onze dealers. Door de intensieve contacten met onze dealers worden we beide beter. Ook participeren we actief bij een aantal van onze grote dealers.

Met deze strategie kunnen wij maximale support voor ondernemers in de groene sector garanderen.

« Terug naar de agenda