Het Oener Koefeest

Bekijk de website

Oene

22 oktober 2015

Toegevoegd door

Beschrijving Het Oener Koefeest Oene





Het Oener Koefeest wordt gehouden in het Centrum van Oene op donderdag 22 oktober 2015.

Het Oener koefeest wordt voor de 160ste keer georganiseerd. Ook dit jaar staat het weer bol van de activiteiten. Met o.a. een grote warenmarkt in het centrum, met uitgebreide landbouwmechanisatie. Trekkertrek oldtimers, oldtimer landbouwmachines, autocross, een rommelmarkt met veiling voor het goede doel, oude ambachten. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Een kinderboerderij en diverse andere attracties en natuurlijk de koeien.

============================================================================================================

OENE - De 160ste editie van het Oener Koefeest vindt dit jaar plaats op donderdag 22 oktober 2015. Dat is middenin de week van de Herfstvakantie. Normaliter vindt het feest plaats op de derde donderdag in oktober. Het opschuiven naar de , herfstweek’ biedt deelnemers, bezoekers en vrijwilligers veel voordelen. Kinderen hebben vrij, zodat het gehele gezin aan het traditionele hoogtepunt in het Oener verenigingsleven deel kan nemen. Overigens kunnen we nu al verklappen dat de spectaculaire autocross, één van de smaakmakers van het Koefeest, opnieuw op het programma staat. Mogelijk met een variatie die de spanning en de aantrekkelijkheid ervan verhoogt. Goed dus om de 23ste oktober in de agenda nu al te omcirkelen. Misschien is het verstandig om dat gelijk ook maar met de 21ste te doen, want op de woensdag die aan het evenement vooraf gaat is er ook van alles te zien en te beleven.

Meer informatie:www.oenerkoefeest.nl

============================================================================================================

OLDTIMERSHOW

De oldtimershow is al jaren een vast onderdeel van het Oener Koefeest . Machines en tractoren uit het begin van de landbouwmechanisatie worden geshowd door enthousiaste verzamelaars uit de wijde omtrek. Voor het publiek is het leuk om te zien met welke machines vroeger het werk op het boerenbedrijf werd gedaan. De oldtimershow wordt in samenwerking met oldtimerclub Stichting Contactgroep Veluwe georganiseerd. Deelname aan de oldtimershow is mogelijk met tractoren, werktuigen, stationaire motoren, (brom)fietsen, motorfietsen of klassieke auto’s. Bij voldoende deelname zijn er weer de behendigheid spelletjes met tractoren. Voor koffie met krentenbrood, consumptiebonnen en een leuk aandenken na afloop wordt gezorgd.

Deelname is gratis, maar zorg er wel voor dat uw materiaal minimaal WA-verzekerd is.

Opgave kan bij:
Arjan Berends tel: 0578–641537 of a.h.berends@hetnet.nl
Henk ter Beek tel: 0578–641319 of hgenjg@hetnet.nl













« Terug naar de agenda