Oldtimershow Reusel

Bekijk de website

Hoevenhei, Reusel

4 april 2015

Toegevoegd door

Beschrijving Oldtimershow Reusel Reusel

Ook komend jaar kun je weer van alles verwachten rondom de oldtimershow. De succes elementen van afgelopen jaar zullen natuurlijk terug zijn. Verwacht dat ook vooral veel oude machines en tractors. Welke een bouwjaar hebben van 1970 of ouder. De tractors aan het werk zien, kan ook komend jaar weer in de ploegbak. Ploegen, slepen, egaliseren; alles wat een boer destijds deed om zijn land te bewerken. Over het terrein verspreid kun je de verschillende machines aan het werk zien. Denk aan de puinbreker, stoomlocomobiel en een bomenzaag aangedreven door een stationaire motor.

Tevens kun je de vele oude ambachten bewonderen, zowel op het terrein als in de feesttent. Een kleine terugblik naar vroeger hoe een dorser zijn dorskasten gebruikte, kijken hoe de tinnengieter te werk ging of hoe een mandenvlechter elk type mand maakte. Daarnaast hebben we een flinke markt, waar je op zoek kunt naar onderdelen voor oude tractors. Voor de kleinste onder ons is er weer een springkussen en ook een zandbak aanwezig.

De inwendige mens hoeft ook dit jaar niks te kort te komen. Een uitgebreide bar vindt men in de feesttent. Naast de ploegbak komt ook een drankeiland te staan, zodat je relaxt van een drankje kunt genieten, terwijl je naar de ploegende en egaliserende tractors kijkt. Voor de mensen die honger hebben is er natuurlijk een friettent. Liever iets authentieks van vroeger? Ga dan naar de pannenkoekenkraam of haal lekker spek met eieren eten in de tent!

De show vindt plaats op zaterdag 4 april van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 5 april van 10.00 tot 17.00 uur. De locatie is de Hoevenhei in Reusel, welke via de straat de Voorste Heikant is te bereiken. Vanaf daar kun je de borden volgen voor de ingang, fietsenstalling of parkeerterrein. (Navigatie-adres: Voorste Heikant 10, 5541 NR Reusel)

Meer informatie of inschrijven ga naar onze website: www.tcdevetnippels.nl
« Terug naar de agenda