Oldtimer Treffen Sinderen

Bekijk de website

Kapelweg 46, Sinderen

7 juni 2015

Toegevoegd door

Beschrijving Oldtimer Treffen Sinderen Sinderen

SINDEREN - Oude tijden herleven weer tijdens de zestiende editie van het oldtimertreffen in Sinderen, dit jaar gehouden op zondag 7 juni.

Vele ronkende motoren en knallende pijpen van oude tractoren, auto’s en motoren zijn ook dit jaar weer te bewonderen aan de kapelweg te Sinderen. De ideale dag voor de liefhebber en verzamelaar, maar ook voor de normale toeschouwer, deze kan zich laven aan de nostalgie en even terugreizen in de tijd.
Nieuw dit jaar is dat we de opzet van het treffen op verschillende plaatsen hebben aangepast, zo is er professionele catering aanwezig met een diversiteit aan hapjes en drankjes. We hebben de opstelling van de voertuigen zo aangepast dat de toeschouwer vanuit de luie stoel alles beter kan bekijken. Zeker wordt er zoals altijd ook aan de kleintjes gedacht. Zij kunnen zich lekker uitleven op het springkussen als hun ouders een rondje maken langs de prachtige oldtimers.
We hebben voor het eerst dit jaar een thema!. Dit jaar zal dat thema zijn “grasoogst uit vervlogen tijden” waarin er een aantal demonstraties worden gehouden van o.a. het schudden, harken van gras met verschillende typen zeer oude machines.

Zeker nieuw dit jaar is dat we de tractoren tourrit hebben opgesplitst in een rit voor tractoren die max 15-16km/h rijden en een rit voor de snellere tractoren onder ons die wel 25-35km/h aan snelheid halen.
Om 10:45 uur vertrekken als eerste de 2 groepen tractoren voor een tocht van 20 kilometer, gevolgd door de auto’s en motoren die een route rijden van 75 kilometer. De tocht neemt een aantal uren in beslag door het mooie Achterhoekse landschap.
Inschrijving is ter plekke mogelijk. Dit vindt plaats tussen 9:00 en 10:30 uur en de kosten bedragen 10 euro per deelnemend voertuig. In de prijs is een kop koffie met broodjes inbegrepen. Plus een fraaie herinnering.
Dus iedereen met een tractor, auto of motor van 25 jaar of ouder is van harte welkom in Sinderen aan de Kapelweg 46 om er samen een onvergetelijk treffen van te maken.
De toegang voor het publiek en parkeren is zoals altijd gratis.

We zien u graag op 7 Juni!
Het OTS bestuur
« Terug naar de agenda