Wilbertoord Pakt Uut

Bekijk de website

Wethouder Lindersstraat, Wilbertoord

13 september 2015

Toegevoegd door

Beschrijving Wilbertoord Pakt Uut Wilbertoord

Het regionaal festival Wilbertoord Pakt Uut is een uitje voor het hele gezin met een grote variëteit aan activiteiten. Zo kent dit spektakel weer een prestigieuze allround oldtimershow met veiling, een uitgebreid showprogramma, zwarte cross demonstraties, kinder- en kermisattracties, gezellige terrassen met live muziek, dweilorkestenfestival diverse shows en entertainment, kunst- straattheater en diverse handelsbeurzen waaronder: De Mega Kofferbakverkoop (Carbootsale / Rommelmarkt), Hobbymarkt en de regiofair Land van Cuijk.

Nieuw dit jaar is het Rabo kinderspektakel. De jeugd kan hier lekker ravotten in de buitenspeeltuin, knutselen, ponyrijden, klimmen in de spannend hoge Spider toren en crossen met de Ee-xparc elektrische cross motoren.

Onder het motto: 'Wilbertoord Rocked Out' wordt ook dit jaar bij het middenterras een Rock podium georganiseerd. Regionaal Rock bands zullen flink van zicht laten horen.

Wilbertoord Pakt Uut biedt voor ieder wat wils. Als je in alle rust wil genieten kom dan naar de terrassen, oldtimers en roofvogelshows. Ben je op zoek naar avontuur? Kom dan kijken naar de zwarte cross / dakar demonstraties of boek één van de arrangementen zoals de: Helikoptervluchten en de Hovercraft Expierence.

Kom kijken en laat je buitengewoon verrassen!

Het wordt mieters!
« Terug naar de agenda