Oldtimerdag met truckshow

Bekijk de website

Apelscha

19 september 2015

Toegevoegd door

Beschrijving Oldtimerdag met truckshow Apelscha

OUDE- EN ANTIEKE VOERTUIGEN EN VOORWERPEN VAN 1900-1980 zijn te zien op de 8e Oldtimerdag Appelscha op zaterdag 19 september 2015.

“De mooiste dag van het jaar”

“Leg je hand op een hete kachel en een minuut lijkt wel een uur. Wees samen met die speciale vrouw en een uur lijkt wel een minuut. Dat is relativiteit”: zo vertelde de van oorsprong Duitse wetenschapper en bedenker van de relativiteitstheorie Einstein ooit. Waarmee hij maar wil zeggen dat de tijd vliegt als je gein hebt. Dat de tijd vliegt is wel duidelijk, want het is weer tijd voor Oldtimerdag Appelscha Een vleugje van deze vervlogen tijd kunt u op zaterdag 19 september 2015 proeven in Appelscha, want dan wordt daar alweer voor de zesde keer de Oldtimerdag georganiseerd van 09.00-18.00 uur

Tijdens deze dag zullen, vaak na jarenlange restauratie, diverse oude vrachtwagens, bussen, fietsen, tractoren, motoren, auto’s, solexen, legervoertuigen,caravans, campers, fietsen, brommers en stationair draaiende motoren van het bouwjaar 1900 tot 1984, weer in volle glorie te bewonderen zijn. Sommige met complete lading, anderen weer met bestuurders in bij die tijd passende kleding, weer anderen met eigenaren die, aan de hand van foto’s, leuke verhalen kunnen vertellen over hun voertuig.

DE MOOISTE DAG VAN HET JAAR !!!!

Op zaterdag 19 september 2015 zal er weer een grote Oldtimerdag worden gehouden op De Hildenberg te Appelscha. De organisatie van deze Oldtimerdag Appelscha spreekt weer over: ”De mooiste dag van het jaar”, omdat het een genomineerd evenement was in 2008 en heeft er weer voor gezorgd, dat er op deze dag een groot aantal voertuigen tentoongesteld zullen worden van het bouwjaar 1900 tot 1986. Alles is verdeeld in categorieën voertuigen en zal zo ook op zijn plaats worden gezet, dus de auto’s, bussen, tractoren, brommers, scooters, vrachtwagens, draaiorgels, stationair draaiende motoren, brandweerwagens, fietsen, legervoertuigen, stoommachines en caravans zullen bij elkaar worden opgesteld. In 2011 waren er niet minder dan 2.600 voertuigen aanwezig die werden bewonderd door ruim 24.000 bezoekers. De inschrijving is echter nog niet gesloten. Voor de organisatie is dat geen probleem, omdat het terrein van de Golfbaan groot genoeg is om alle voertuigen een plaatsje te geven. Dit jaar is het terrein weer uitgebreid. Alle deelnemers worden overdag in de gelegenheid gesteld een toerrit te rijden met hun voertuig welke hen langs de mooiste plekjes van Ooststellingwerf zal voeren. De toerrit zal ook weer per categorie worden verreden, al dan niet onder begeleiding. Ook komen Simca club Nederland, Citroën club Nederland, Kreidlerclub Nederland, Lamborghini club Nederland, Dafclub Nederland, Mercedes Benz Club, Citroenclub Nederland, Citroen HY campers, Hymer 550/660 etc. Het evenement is het grootste Oldtimerevenement wat gratis toegankelijk is..

Wij berekenen u géén inschrijfgeld ! En de entree is voor zowel deelnemers alsmede bezoekers gratis !!!!

Locatie oltimerdag: Gruun 5 Appelscha





« Terug naar de agenda