Agridag

Bekijk de website

Zevenhuizen (Gn)

15 augustus 2015

Toegevoegd door

Beschrijving Agridag Zevenhuizen (Gn)

De oldtimershow zal ons terugbrengen naar het begin van de 20ste eeuw tot circa 30 jaren gelden. Het evenemententerrein zal gedurende de hele dag volstaan met allerlei soorten klassieke tractoren, stationaire motoren en zeldzame landbouwwerktuigen.

De hele dag zal er een dorsmachine in bedrijf te bezichtigen zijn en staan er meerder authentieke woonwagen tentoongesteld. Naast het showen van de oldtimers word er ook een rondrit georganiseerd vanaf 12:30 tot 14:00 uur in de prachtige, landelijke omgeving van Zevenhuizen.

Liefhebbers van oldtimers en boerendagen kunnen hun hart ophalen bij de oude tractoren en genieten van diverse oude bezienswaardigheden.

Een mooie dag met oude traktoren, machines, gereedschappen, ambachten en autentieke woonwagens. Tevens 20 a 30 kramen voor de agrifair.

Het evenemenet wordt gehouden op de Veldstreek Zevenhuizen (Groningen)

Agridag Zevenhuizen (Gn) is dit jaar op 15 Augustus 2015. Tijden 10.000 uur tot 17.00 uur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zevenhuizen en omstreken maakt zich op voor de Agridag. Een evenement, op de slotdag van de feestweek, dat in het teken staat van nostalgie. Dit jaar valt de Agridag op zaterdag 15 augustus 2015.

Net zoals vorige jaar bevindt het evenementen terrein zich aan de Veldstreek, halverwege tussen de Evertswijk en de Molenweg. De route naar de nieuwe locatie zal in het centrum van Zevenhuizen duidelijk aangeven worden.

Het evenemententerrein zal de hele dag weer volstaan met o.a. klassieke tractoren, stationaire motoren, zeldzame landbouwwerktuigen en authentieke woonwagens. Rond het middag uur zullen belangstellende met hun trekkers een rondrit maken door de mooie omgeving van Zevenhuizen. Op de Agrifair staan weer diverse kraampjes opgesteld met steekproducten, handwerken en oude ambachten.

Voor de kinderen is er natuurlijk weer de gelegenheid om hun behendigheid te testen op een mammoetskelter en kunnen de allerkleinsten zich uitleven op het springkussen en met diverse andere activiteiten. Dit jaar hebben we ook weer diverse nieuwe bezienswaardigheden, zoals een echte kinderboerderij, antiek draaiorgel en diverse paardendemonstraties. Als special act van dit jaar worden er over de hele dag meerder roofvogelshows gegeven.

In samenwerking met Stichting De Fokdag Zevenhuizen wordt er dit jaar i.p.v. de paardenkeuring een Paardendoedag georganiseerd voor Haflingers en trekpaarden. Hier kunt u genieten van diverse shows en demonstratie.

Kortom: een evenement voor het gehele gezin”. We hopen u alle van harte welkom te mogen heten. Agridag vindt plaats op 15 augustus, van 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.







« Terug naar de agenda