Boerendag

Bekijk de website

Nunspeterweg 4, Elspeet

27 augustus 2016

Toegevoegd door

Beschrijving Boerendag Elspeet

Zaterdag 27 augustus 2016 organiseert Ondernemersvereniging Elspeet van 10:00 uur tot 16:00 uur wederom de Boer’ndag nabij molen De Hoop aan de Molenweg.

Ook dit jaar is het ringsteken weer terug en maakt de dag zo weer helemaal compeet. Heidi Slijkhuis en Bertina Rijksen vonden het een gemis dat dit ringsteken een aantal jaar geleden niet meer doorging en hebben samen het plan opgevat om het ook dit jaar weer te gaan organiseren. Inmiddels hebben ze de nodige aanspanningen al genoteerd die mee willen doen. We hebben een maximum aantal aanspanningen ingesteld, liefhebbers kunnen zich nog melden bij Bertina (06-48556151).

Voor de Boer’ndag verschijnt de Boer’ndagspecial met daarin het hele dagprogramma. Zo zijn de volgende activiteiten te bewonderen: roofvogelshow, politiehondenshow, brandweerspektakel en zijn optredens van de Fanfare en de Meulezangers. Traditiegetrouw wordt de klompentocht gelopen en zijn ongeveer 60 kramen aanwezig waar u van alles kunt bekijken en ook kopen. De molen is deze dag ook open voor bezichtigen. Kortom ze hebben een zeer aantrekkelijk programma met voor ieder wat wils.

Volg de laatste ontwikkelingen via elspeet.org of facebook.com/boernlandfair.







« Terug naar de agenda