Oldtimerbeurs

Bekijk de website

Eelde

29 november 2015

Toegevoegd door

Beschrijving Oldtimerbeurs Eelde

JAARLIJKSE OLDTIMERBEURS IN FLOWERDOME EELDE OP 28 & 29 NOVEMBER 2015

Flowerdome Eelde vult zich elk jaar tijdens het laatste weekend van november met vrachtwagens, motoren, tractoren, (brandweer)auto's, (brom)fietsen en veel meer.

Flowerdome in Eelde is op zaterdag 28 november en zondag 29 november 2015 gevuld met allerlei oldtimers; van vrachtwagens, (brandweer)auto’s en motoren tot (brom)fietsen en tractoren. In de bloemenveilinghallen zijn ook dit jaar weer honderden voertuigen uit het verleden te zien. Voertuigen, groot en klein, op schaal of in het echt; ze zijn er allemaal weer.

Voor geïnteresseerden die op zoek zijn naar onderdelen of documentatie van een oldtimer, is het zeker de moeite waard om langs te komen. Bezoekers vinden hier alles om hun oldtimer in topconditie te brengen of te houden.

Vanzelfsprekend ontbreken ook dit keer de merkenclubs niet. De enthousiaste leden kunnen van alles vertellen over hun passie en eigen oldtimer. Het maakt niet uit of het een fiets is van voor de oorlog, een van de eerste tractoren of een Cadillac uit de jaren zestig. Ook vindt de bezoeker in Flowerdome Eelde originele onderdelen van verschillende oude vrachtwagens, tractoren, motoren en (brom)fietsen. Ook voor degene die nog geen trotse eigenaar is van een oldtimer is er deze dagen veel te zien in Flowerdome Eelde.

Op zaterdag 28 & 29 november 2015 is Flowerdome Eelde, Burg. J.G.Legroweg 80, 9761 TD Eelde, geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10,00. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is gratis.

« Terug naar de agenda