Jaarbeurs met oude tractoren.

Bekijk de website

Roden

20 september 2015

Toegevoegd door

Beschrijving Jaarbeurs met oude tractoren. Roden

Zondag 20 september is er in Roden weer Oldtimershow op het jaarbeursterrein vanaf 11.00 uur tijdens het jaarbeurs van het Noorden.

Locatie: Jaarbeurs, middenterrein

Entree is gratis.

Kom langs voor de mooiste oldtimers traktoren.

Opgave 1: Harry Hoven: info@hovenlangelo.nl of opgave 2: Erik Venekamp: e.venekamp@hotmail.com of bel Erik op z'n mobiel: 06-17128593

RODEN – Ruim 60 Jaar geleden begon de Jaarbeurs van het Noorden als landbouwbeurs. In de beginjaren was de hoofdmoot het agrarische gebeuren, de veemarkt en daarbij de landbouwbeurs op het middenterrein van het jaarbeursterrein. Deze landbouwbeurs heeft tot eind jaren 80 stand gehouden. Vanwege het ruim 60 jarig bestaan van de Jaarbeurs worden 20 september oude tractoren en machines ten toon gesteld op het middenterrein van de Jaarbeurs. Een ieder die zijn of haar oldtimer op zondag 20 september aan het grote publiek wil laten zien, is welkom. Aanmelden kan bij Hoven landbouwmachines (Harry Hoven), Hoofdweg 21 te Langelo, telefoon 0592 -61 24 64 of via info@hovenlangelo.nl onder vermelding van Deelname oldtimerbeurs Rodermarkt.



« Terug naar de agenda