Vredo VT 3936

59 Vredo VT 3936 video's

ronaldclaas
Loonbedrijf Van der Goot uit Sondel aan het sleepslang bemesten met de Vredo.

Klik hier voor meer

Reacties

harald vrieling
Mooi gefilmd
trekkerfanz-h
Mooi filmpje. Maar hierbij is toch de hele gedachte van het sleepslangen verdwenen. Met zoon enorm zware machine het land op gaan. Wat eigenlijk gewoon een mesttank is.
@trekkerfanz-h ja dat dacht ik ook
CaseCS130
@trekkerfanz-h Als de tank leeg is scheelt het toch 18 ton aan gewicht. Dat lijkt me toch behoorlijk wat.
Doordat de bemester verplicht afgesloten moet worden op de kopakker heb je een buffertank nodig. Je ziet dat al bij veel loonwerkers, meestal tussen de 2 en 5 kuub. Helaas gaat dat ten kostte van het totaalgewicht, maar je ontkomt er gewoon niet aan als je vlot en volgens de regels wilt werken.
Leo-NH
@CaseCS130 Beslist een buffertank? wij Hebben start/stop systeem erop. werkt prachtig!!. het hele idee van sleepslangen vind ik hier verdwijnen. Sleepslang is toch uitgevonden om zo licht mogelijk het land te bemesten? Wij bemesten gewoon met trekker en brede banden en bemester. vind dit onzinnig. zo'n kolos opt land!
CaseCS130
@Leo-NH Die kolos rijdt normaal met volle tank ook over het land hoor. Als ie dan nu met lege tank kan rijden is de druk met vierkante cm waarschijnlijk behoorlijk laag.
guldner75
Wielen van de bemester doen ook niet veel ....
@guldner75 vaak sporen die nog meer in als de rest als het nat is.
radium45
Leuk geluidje op 0.29 😛
ome joop
Deze weegt leeg niet veel en door 4 fatsoenlijke wielen in hondegang loopt t mooier dan n trekker
ome joop
Idd Joris wielen aan bemesters zijn vaak strepentrekkers

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
PUNTEN
0
WEERGAVES
0