Steyr 1400

8 Steyr 1400 video's

steyrman
Trekkertrek Gieten 2014 met de Steyr 1400

Reacties

selten
Gaat mooi Jan!!
steyrman
Zeker Mark! Alleen jammer dat het seizoen er al weer op zit! Heb alleen volgende week vrijdagavond nog een demo trek in Coevorden.
Kamps
@steyrman kom je niet naar hooghalen jan?
majoor85
@steyrman jan ben je het afgelopen weekend niet nee geweest naar Ameland met de club
steyrman
@majoor85 Klopt ik moet deze week nog werken en mijn vakantie begint pas volgende week. Dus de wedstrijd van Ameland was een week te vroeg voor mij.
steyrman
@Kamps Daar hebben ze een ander regelement dan waar mijn trekker voor is gebouwd.
majoor85
@steyrman aha zo doende jammer ja zag er volgens mij wel goed uit daar als ik de foto's op fb zag maar dan zien we mekaar denk ik vrijdag wel in Coevorden
steyrman
@majoor85 Ja is wel de bedoeling dat we volgende week vrijdag met een paar trekkers die kant op gaan.
majoor85
@steyrman wie dat dan jan jij albert en pleum en rolf ofzo
steyrman
@majoor85 Ja Rolf Albert en ik met de sportklasse en Adriaan en Pleun en Michel met de supersport. Maar er moet hier en daar nog gesleuteld worden en ook nog transport geregeld worden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
2
WEERGAVES
0