Agrifac ZA215 EH

13 Agrifac ZA215 EH video's

Mick Jaguar
Knolselder rooien in de Zeeuws-Vlaamse polder tijdens het najaar van 2014 met een Agrifac ZA 215 EH rooier en een CEBECO rooier.
De CEBECO rooit de knolselder op de kopakkers voor onmiddelijke verwerking. Deze wordt afgevoerd met een John Deere 6910 met een Mullié kipper.
De Agrifac rooier laadt zijn oogst in houten containers die in de koeling geplaatst worden en dan gedurende het jaar naar gelang de behoefte gereinigd en verwerkt worden.
Deze containers worden af en aangevoerd met Larrington Flat Deck Trailers, vlakke wagens met een verstelbare dissel zodat de chauffeur tijdens het laden een goed zicht heeft op de bakken.
Achteraan de wagen zit een klembar om de bakken vast te houden. Er rijden 3 John Deere tractoren met elk zo een wagen: een 7810, een 6930 en een 6610.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
17