3x Penta DB50, klaar voor de oogst.  2x JCB 8330 en een JD 8320R. Foto is geplaatst door catfan55 op 22-07-2018 om 02:41:33, met 8 reacties.

Onbekend Kipper

catfan55
3x Penta DB50, klaar voor de oogst. 2x JCB 8330 en een JD 8320R

Reacties

John k
Dikke JCB s , Penta kipper ben ik niet helemaal weg van , zijn toch niet als een Veenhuis.....
Hoe bevallen die JCB trekkers? Beetje goede service bij jullie in de buurt?
catfan55
@John k Die penta's zijn de beste dingen we ooit gekocht hebben. SUPER kiepers. We zijn er erg tevreden mee, hadden we jaren eerder moeten doen. Ze rijden zo'n 1000 uur per jaar naast de hakselaar, daarnaast nog de nodige uurtjes vaste mest, graan en grond. Super degelijk gebouwd. Ik ben ook goed bekend met Veenhuis, maar in mijn ogen doen ze er echt niet voor onder.

De JCB... tja... gemist kans zullen we maar zeggen... Service is huilen met de pet op, maar dit lang niet alleen de fout va de dealer, maar van JCB zelf helaas. 1x, nooit weer!
John k
@catfan55 hier reden ze met Pentas en Veenhuis naast elkaar, die Penta s trokken nogal wat zwaarder. Zat echter nogal een beetje prijsverschil in een Penta en Veenhuis

Jammer van die trekkers. Zie die nieuwe naar weinig lopen hier in Ontario. Een buurman die vaste mest transporteerd heeft er eentje op proef gehad, liep super maar kwa prijs .........
catfan55
@John k Ik heb persoonlijk liever de Penta als een Veenhuis, maar ieder z'n smaak en mening, we hebben naar verschillende kiepers gekeken maar deze staken er met kop en schouders boven uit, nog geen seconde spijt van gehad gelukkig
John k
@catfan55 maakt ook niet uit, ik spreek alleen uit ervaring op mijn werk, de loonwerker hier heeft een paar Veenhuis wagens en een paar Penta s
gerben
@catfan55 1x, nooit weer! Keek er wel raar van op dat ze weer jcb's gekocht hadden, die 8250 was toen ook niet echt een succes.
catfan55
@gerben Het is opzich geen rare trekker, alleen ontbreken alle punten op de spreekwoordelijke "i" Gewoon typisch Engels, ziet er fantastisch uit, maar het werk allemaal voor geen meter.

Voor de wagens doen ze het redelijk, zijn erg comfortable. Qua veldwerk zijn ze waardeloos. ze trekken nog geen zaterdag krant van tafel als het er op aan komt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!