Foto van een John Deere Interieur, bezig met poseren.interieur 7430. Foto is geplaatst door jerom4450 op 07-12-2008 om 20:35:41, met 15 reacties.

John Deere Interieur

jerom4450
Foto van een John Deere Interieur, bezig met poseren.
interieur 7430

Reacties

Emiel
Is dat een nieuwe versnellingspook of niet?
oostvogels
Lijkt van wel, waarvoor zijn die knopjes? powrshift en ?
Robert
Electronische koppeling
Robert
Tenminste dat denk ik
CoenNijenhuis
Onderste 2 zijn voor de powershift en de bovenste is om de auto stand in te schakelen..
Robert
Ah kan ook. bij ons is het electronische koppeling, bij de 6430 maar konden ook er voor kiezen idd voos autostand inschakelen, daar hebben we nu een tuimelschakelaar voor
jerom4450
Het bovenste knopje is voor de electronische koppeling en de 2 onderste voor de powershift en daar staat nog een klein knopje voor de automatische powershift
Jarno1h
Oke ik heb deze week ook zon hendel gezien lijkt mij wel mooi werken mar heb tog het liefst de auto power
6920s
Wat van type is dat
jerom4450
7430 premium
6920s
O,ja het stond er boven
Pascal
Weinig ruimte in zo'n cabine, of lijkt dat zo?
caseih1056xl
Lijkt zo. opzich kun je er genoeg in.
RobinBos
Dat knopje het meest naar rechts op de foto is van de koppeling. heb er nog niet mee gewerkt, maar al wel even aan gevoeld, ik moet zeggen dat de oude zo op het eerste gevoel beter zullen schakelen. de nieuwe knopjes voelen een beetje stug.
extreem weinig ruimte is het nou ook weer niet in de cabine, het is ook wel een beetje een vertekend beeld, omdat het stuur en dashboard helemaal naar de bestuurder toegetrokken staan. rijdt super fijn zo, als je er maar niet te vaak uit hoeft, anders kan je hem gewoon van je af zetten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!