De cabine van de 399.. Foto is geplaatst door MaartenMandemaker op 20-02-2010 om 18:46:21, met 25 reacties.

Massey Ferguson Interieur

MaartenMandemaker
De cabine van de 399.

Reacties

Koe
Van de 399? valt me niks tegen van zo'n ouder model 😄
maartendankers
Hoe oud is deze trekker???
MaartenMandemaker
Deze trekker is van 1996. ze zijn tot 1997 gebouwd.
MaartenMandemaker
Tis best een fijne cabine idd. alles zit wel mooi binnen handbereik, 4wd en diff. schakelaars zitten op het zijpaneel.
coenvaltra
Mooi voor de taarup als je een klein stukje hebt
MaartenMandemaker
Jah dat zou wel kunnen. hier kunnen we alle kanten mee op.
massey-ferguson
Nog maar wachte tot het echte werk op het land begint kun je um goed uit proberen 😃
MaartenMandemaker
Straks ff voor de wallenfrees, net mooi werk voor em 😄
guy
Schakeld ie goed van h-m-l?
massey8690
Hmm, heb het nooit super mooie en handige trekkers gevonden met zo'n hml-bak, 4200 serie vind ik ook waardeloos schakelen, maar dit ziet er toch nog wel aardig handig en netjes uit, hoeveel pk heeft deze nou dan? iets in de 100?
HOOIJMAN
Die h/m/l bak schakelt wel mooi soepel
MaartenMandemaker
Ja hij schakelt lekker soepel. had er nog nooit eerder mee gereden maar het valt mij mee. mooi alles op 1 pook.
GJZanting
Ahh zijn wel fijne trekkers, maar een 6200 rijdt toch wel een stukje beter. En de cabine is niet al te groot... Ook een nieuwe stoel dr op gekregen maarten?
MaartenMandemaker
Ja maar das ook een heel andere trekker he. klopt de cabine is niet groot, je kunt er niet met z'n 2en in zitten. ja we hebben er een nieuwe grammer maximo in gezet. een goeie stoel is wel wat waard.
GJZanting
Jah nou maximo was ons dan weer net wat te duur, maar wel een luchtgeveerde dr in..
MaartenMandemaker
Als je eenmaal luchtgeveerd gewend bent valt mechanisch altijd weer tegen.
GJZanting
Alleen past een luchtgeveerde stoel eigenlijk niet goed in deze cabines... je zit dan toch net niet helemaal optimaal vind ik.
MaartenMandemaker
Dat vinden wij ook, vloer zit vrij laag tov waar de stoel op staat. k heb er geen last van omdat ik vrij lang ben, maar ideaal is anders. de stoel die erin zat stond ook nog op een verhoging, dat was helemaal kloten, zat je ongeveer met je kop tegen het dak.
GJZanting
Ach jah k denk dat ik er van t voorjaar ook mee ga ploegen, past een beetje beter met de banden enz... Alleen weet nog niet hoe het gaat met de hef, elektronisch ploegt wel makkelijker denk ik...
MaartenMandemaker
Wat voor ploeg hebben jullie dan? want de hef is wel lichter als van een franse mf. tja met een mechanische hef moet wel lukken, vroeger hadden ze niet anders. op wat voor banden staat die van jullie?
HOOIJMAN
Ploegen met een mechanische hef gaat best.. ook jaren gedaan.. (altijd eigenlijk)
pekelderboer
Mechanich hef met ploegen stelt geen fuck voor . (doe het al jaren ) je bent alleen wel veeel actiever bezig kwa diepte en trekkracht.
GJZanting
Ohh een 3 schaar rondgaand dus heeft de hef niks van te lijden. Nieuwe ploeg lag ook in de planning maar gaat dit jaar nog niet door, ivm tank + deze trekker gekocht. Eerder ploegden we altijd met de 390, dus het moet wel lukken.
956xlpower
Pekelboer, hoezo kwa diepte en trekkracht, als je ploeg goed afgesteld hebt, hoef je die hendel naar beneden te duwen en ploegen. Vind mechanisch zeker zo gemak als elektronisch. Diepteregeling aan en regelt zen eigen wel de hef.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!