Foto van een John Deere 6230, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door hobbyboer op 02-07-2010 om 19:16:54, met 9 reacties.

John Deere 6230 Premium

hobbyboer
Foto van een John Deere 6230, bezig met poseren.

Reacties

fiat 666
Mooi,mooi worden de vooreinden van jullie niet beplant?
hobbyboer
Nee, doen we niet. Groeit weinig en je moet toch ergens keren.
Tom VB
Werkt t spuitje goed Joris ? Van de week zien spuiten, ziet er wel netjes uit.
hobbyboer
@ Tom; spuitje 😄 , werkt verder goed ja. ik vind het een grote vooruitgang, maar dat kon ook al snel. Spuitboom is perfect, 1 tank van 2800 werkt ook veel makkelijker met dosering uitrekenen als twee aparte van 1100 en 900 en het rijdt ook mooi zo voorop de geveerde as, is daar ook stiller, ramen worden minder snel vies en het wordt minder warm, heb de airco nog niet op z'n koudst gehad. Verder nog wel meer goede details, moet alleen nog zien hoe makkelijk je overal bij kan voor onderhoud, zit een handpomp op om de cabine te kantelen, weet alleen nog niet hoe makkelijk dat gaat met kabels en leidingen enzo. Ik heb er een paar zien liggen dat ik dacht van: dat zou ik anders proberen te doen.
Tom VB
Ok, nou veel plezier ermee, en je weet t bij een JD hoef je de cab toch nooit te kantelen ?? 😉
caseihpumacvx225
@Tom VB nee die staat altijd gekanteld
Tom VB
@caseihpumacvx225
😃 beter laat happen dan nooit happen ...
jand
Wie heeft die spuit gebouwd? heb hier op tf al eens de naam gevonden in een reactie op derglijke zelfbouw zelfrijdende spuit maar ik vind het nergens meer terug... het was met een mf geloof ik wel toen die was om gebouwd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6230 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!