Foto van een Fordson Super Major, werkt prima deze afplak methode super.. Foto is geplaatst door old man jose op 18-04-2011 om 18:27:14, met 8 reacties.

Fordson Super Major

old man jose
Foto van een Fordson Super Major, werkt prima deze afplak methode super.

Reacties

manus
Hoe heb je het dan gedaan ??
gewoon ik
Met een plamuurmes het plastick tussen band en velg geduwd? Ik doe eerst ducktape tussen band en velg en dan met kranten afplakken maar als het goed is blijven bij beide methoden de banden zwart. 😛
old man jose
Heel simpel band leeg los van de velgrand, plastic op het wiel leggen via de velg afknippen dan er tussen band oppompen klaar.
weurding
Met vaseline of vet de randen van de band insmeren werkt ook goed
manus
@old man jose

Is zo gek nog niet ik was altijd aan het tobben om het netjes langst de randjes te krijgen ik zal het onthouden!! 😉
old man jose
@manus

Graag gedaan
wim van de brink
Het mooiste is altijd nog de hele band eraf,en de binnenzijde ook schuren en spuiten want binnenin zit meestal ook een boel roest mijn ervaring,ik heb de banden er zelf afgehaald met grote bandenlepels en bij euromaster er weer op laten zetten voor 5 tientjes kun je geen armoe hebben,en met opleggen nog geen krasje opgekomen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!