Foto van een Mc-Cormick International F 21- 5, bezig met poseren. Mijn nieuwe aanwinst!. Foto is geplaatst door TwanB op 17-06-2012 om 19:06:22, met 10 reacties.

Mc-Cormick F 21-5

TwanB
Foto van een Mc-Cormick International F 21- 5, bezig met poseren. Mijn nieuwe aanwinst!

Reacties

salemink
Ts nog wel een gaaf ding ofniet ? gekocht aan de weg van doetinchem naar zelhem toevalig ? heb ik ook nog
naar gekeken ,was nog best gaaf
TwanB
@salemink Ja die ja, mooi ding is het. Maar hoezo wou jij 'm niet dan?
interRick
Werkt zo'n soort machine een beetje goed?
ik zoek namelijk nog een hark voor paardeweide.
TwanB
@interRick Ja ga ik van uit he, ga 'm binnenkort nog testen. het is ook een 2 in 1 he, je kunt schudden langzaam en vlot, en je kunt er mee harken.
inter844-s
Zoon hark heb ik ook nog harkt aardig goed!
salemink
@TwanB k zag 'm staan en dacht laat ik die maar eens bekijken , zijn goeie machine's vooral omdat hij op de aftak-as aangedreven is ! (je ziet ze namenlijk ook in de wiel aangedreven uitvoeringen )reden dat ik hem niet gekocht heb is omdat ik graag met de deutz d25 zou hooien (ben niet zo'n fan van de 'grote'trekker ), zit wel aftak-as op maar geen hef haha , daarom zoek 'k d'r een in getrokken aftak-as aangedreven versie ! of een trommel schudder met veer tanden ipv klepels (werkt nog beter)
remcotrekker
Hoe wol iej hier met goan schudduh dan?
TwanB
@remcotrekker Als je een keer langs komt leg ik het je uit. 😉
remcotrekker
Zie moar aj gras krijgt! kom ik dan wel lang;)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick F 21-5 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!