trekker begint zich thuis te voelen in de sneeuw :D. Foto is geplaatst door Valtrafan op 06-12-2012 om 13:02:18, met 8 reacties.

Volvo BM 800

Valtrafan
Trekker begint zich thuis te voelen in de sneeuw 😃

Reacties

ad65
Valtrafan De trekker wel ,maar zonder kap erop zal niet wennen .
Valtrafan
@ad65 hoebedoel je zonder kap? dit is orgineel zo! 😄
ad65
Valtrafan Ik bedoel met deze kou op een open trekker zitten is wel wat koud en dat wendt niet,ik werk ook wel eens op een open trekker,maar met dit weer niet lang,het is voor mij een hobby die ik graag doe.
Valtrafan
@ad65 even het terrein sneeuw vrij schuiven kan wel mooi! tegen die tijd krijg je wel koude tenen 😛
ad65
Valtrafan Een paar goede laarzen[gevoerde]dikke jas dan kan je het wel een uurtje volhouden,zo doe ik het ook,als het nodig is.
Gerrit GBo
@Valtrafan Mooi plaatje, wordt deze komend jaar gerestaureerd??
Valtrafan
@Gerrit GBo dankjee, euhm heb nog geen idee! eerst moet de 470 nog in mekaar (radiateur moet ik nog even wegbrengen) dan gaat de 800 de werkplaats in, deze word eerst technies in gedeeltes klaargemaakt de rest volgt vanzelf 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!