Foto van een Fiat 80-66, bezig met poseren.Achterkant van de kabine, er zit maar 1/3e stuur zodat de stoel goed rond kan.Het linker spatbord is aangepast zodat daar meer ruimte is.

Fiat 80-66

valmet 605
Foto van een Fiat 80-66, bezig met poseren.

Achterkant van de kabine, er zit maar 1/3e stuur zodat de stoel goed rond kan.
Het linker spatbord is aangepast zodat daar meer ruimte is.

Reacties

marien jd fan
Kun je der dan geen stuur inzetten dat als je op een pinnetje drukt dat je het stuur er af kan pakken? (netzo als met auto cross) dat stuurt ja veel makkelijker 😉
valmet 605
@marien jd fan Heel vaak onder het laden heb je dat je een aantal keer moet verzetten 10 stammen hier 3 daar enz enz.
Dan ben je druk met het stuur. Alleen als het redelijk hard gaat met rijden is het lastig. Ik heb er wel es over gedacht om over de weg er een ring overheen te leggen.
Is er alleen niet van gekomen. (ik red me zo ook wel.)
valmet 605
@bekke dit is de binnenkant van de fiat. Even voor jou idee hoe de trekker opgebouwd is. Mijn fiat is klaargemaakt voor alleen deze kar zodoende dat het allemaal zo ingewikkeld is.
Kan veel simpeler.
valmet 605
@sniksnak zo ziet mijn ventielblok eruit. Eigenlijk het belangrijkste van de hele combi.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 80-66 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!