Foto van een Vervaet Hydro Trike, bezig met bemesten. Partner in crime M. v. B. op de bok! Maas BV Kessel.

Vervaet Hydro Trike

Stef_S
Foto van een Vervaet Hydro Trike, bezig met bemesten. Partner in crime M. v. B. op de bok! Maas BV Kessel.

Reacties

harald vrieling
Mooie foto hoor
Stef_S
@harald vrieling Thanks Harald!
Niek1988
Geweldig plaatje zo
Stef_S
@Niek1988 Dankje Niek! Een complimentje van zo'n goede fotograaf als jij steek ik in m'n zak 😉
Niek1988
@Stef_S

Hhahha nou ik ben maar een beginner hoor! Maar ook bedankt voor het compliment!
Stef_S
@Niek1988 In mijn ogen toch niet hoor haha!!
Niek1988
@Stef_S

Haha nogmaals bedankt en jij bent ook goed bezig, hopelijk kan deze site een keer worden aangepast zodat foto's in een betere kwaliteit worden weergegeven. Helaas gaat de kwaliteit behoorlijk achteruit hier op tf
Stef_S
@Niek1988 Jij ook bedankt Niek! Daar zeg je wat.. Dat wordt inderdaad wel eens tijd! Af en toe dan denk ik echt, ik verwijder 'm maar weer, want hier lijkt ie nergens op..
Niek1988
@Stef_S

Ja precies. Wij wilden een site maken, toen kwam Jeroen op t goeie idee om maar een Facebook-pagina te maken; das gratis en je bereikt makkelijker een groter publiek. En op Facebook valt de kwaliteit behoorlijk mee, tis nog nie zo mooi als de originele foto's maar toch valt t niet tegen.
Stef_S
@Niek1988 Dat is inderdaad een strak plan geweest! Door die "Like" knop vliegt het zo over heel Facebook heen.. Plus dat ook nog eens bijna iedereen Facebook heeft! Machtig idee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vervaet Hydro Trike ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!