een Steyr 9115 met een Evers Grass Profi van bep agri rental  aan het doorzaaien. Foto is geplaatst door kees-steyr op 11-04-2013 om 19:48:38, met 20 reacties.

Steyr 9115

kees-steyr
Een Steyr 9115 met een Evers Grass Profi van bep agri rental aan het doorzaaien

Reacties

Stef_S
Mooie foto Kees! Zal wel mooi zijn gegaan met een paar buien regen d'r over van de afgelopen dagen!
kees-steyr
@Stef_S met wat regen en de zon komt het gras er zo door
Stef_S
@kees-steyr Dan komt het wel goed zondag met +20 graden. Zijn jullie van het weekend of morgen toevallig nog aan't mest rijden in omgeving Buul?
kees-steyr
Nee zaterdag
guus-steyr
Mooi 1000x +1
Stef_S
@kees-steyr Met de ton van BEP? Dan kom ik misschien 's middags even langs als ik klaar ben met werken 😉 Laat maar even in een PB weten waar jullie bezig zijn.
kees-steyr
@Stef_S ja met de ton van bep
hallo steyr
@guus-steyr de stemmen komen niet
guus-steyr
@hallo steyr wedde van wel
hallo steyr
@guus-steyr is goed als ik win jonguhh moet je al deze foto' s toppertjes maken als ik verlies doe ik da
guus-steyr
@hallo steyr is goed
Mf1155
Echt een mooi setje ! ook dikke Steyr!
kees-steyr
@Mf1155 dat zijn alle steyrs die van jou ook
guus-steyr
Jammer dat deze niet in de boerderij week is gekomen maar moet @boerderij hem volgende week maar in zetten he?!?!?!
Moet eindelijks wat variatie in komen in de boerderij week in plaats van fendt, john deere,new holland,deutz fahr,valta, (case) international,case ih, fiat of wat andere vrachtwagens doe er een keer een STEYR in BIJVOORBEELD deze MOOIE foto en ik DURF te wedden dat er alle STEYRFANS en [tinus] er MEE eens is DUS volgende week wel doen he @boerderij en @boerderij reageer keer op mijn pb tjes AUB het zou wel prettig zijn als u daar op terug reageert anders zit ik ze voor niks te versturen in die tijd had ik allang BIJ andere STEYR foto's op de topper knop kunnen drukken bijv. Van deze goede gast die elke week mooie foto's opzet en die NOOIT in de boerderij week komt hij zit nie voor niks al deze foto's op te zetten DUS u weet dat je volgende week een STEYR in de boerderij week moet zetten het liefst deze want ik vind persoonlijk deze foto het mooist VOOR in de boerderij wel doen he @boerderij
guus-steyr
Sorry voor dit lange verhaal
kees-steyr
Nounounou
brauheist
@guus-steyr kinderen die vragen worden.......
kees-steyr
@brauheist afgeslagen 😉
newholland6640
@guus-steyr

Wat een kinderachtig verhaal zeg

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 9115 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!