Foto van een Massey Ferguson Onbekend, bezig met gras hakselen. Volgens mij is dit Wassink van de Schotman uit Halle. 20-05-2013 ergens in Halle. Foto genomen van een meter of 200 afstand. De Jaguar i

Massey Ferguson 6490 Dyna-6

radium45
Foto van een Massey Ferguson Onbekend, bezig met gras hakselen. Volgens mij is dit Wassink van de Schotman uit Halle. 20-05-2013 ergens in Halle. Foto genomen van een meter of 200 afstand. De Jaguar is een 830.

Reacties

hert
Ziet er nog nat uit
radium45
@hert Spinazie was het volgens mij.
RtMH
@radium45 Dit was bij mij. Het is een MF 6490 dyna6, inderdaad van Wassink. Jammer genoeg was het vandaag niet droog waardoor het gewas wel zwaar was. De kwaliteit en kwantiteit zijn wel goed. Je hebt trouwens een beste kegel boven die uitlaat van je paard.
HOOIJMAN
Droog weer hadden ze voor vandaag ook niet voorspelt.. wij hebben gisteren nog ff 35 hectare weggewerkt.
radium45
@RtMH Die regen was idd niet voorspeld in deze regio. Jullie hadden al een beste opper aan de kuil zitten zag ik zo.
jmos
Ik, SJB533 en radium45 hebben dit object verplaatst van Tractoren Massey Ferguson Onbekend (Gras hakselen) naar Tractoren Massey Ferguson 6490 Dyna-6 (Gras hakselen)
dickt
Ik, SJB533 en radium45 hebben dit object verplaatst van Tractoren Massey Ferguson 6490 Dyna-6 (Gras hakselen) naar Tractoren Massey Ferguson 6490 Dyna-6 (Gras hakselen)
SJB533
@dickt
Langzaamaandag? 😃
dickt
@SJB533
Als ik mijn agenda zie voor vandaag niet. 😞
Maar wel even langzaam aan opstarten met koffie en TF en tussendoor het leegmaken van de mailbox. 😄
SJB533
@dickt
Mailbox leegmaken kost idd weinig tijd 😃
RtMH
@radium45 Volgens mij heb je nog meer foto's. Je stond er nogal uitgebreid plaatjes te schieten. Heb je foto's van de combi's op de kuil? Dan sta ik er ook op.
radium45
@RtMH Ik had ook alle tijd, die voorop reden waren kats de weg kwijt. Die waren nog nooit zover van de hut geweest met een trekker 😛
radium45
@RtMH Deze?
RtMH
@radium45 Ja, die. Daar ben ik op weg naar de shovelmachinist. We deden wie het kortst op de kant kon rijden. Het is onbeslist gebleven.
radium45
@RtMH haha, van mij had je gewonnen, weet ik zeker 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6490 Dyna-6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!