Vrachtje machines op transport terug mee naar huis.. Foto is geplaatst door mickheijboer op 09-06-2013 om 08:23:29, met 7 reacties.

Fendt 415

mickheijboer
Vrachtje machines op transport terug mee naar huis.

Reacties

fresheliciouss
@mickheijboer hebben jullie ook problemen met het amazone zaaimachine als de aarde iets te vochtig is.. bij ons kleeft de rasterrol echt zeer snel aan... helpt zo'n borstel daartegen?
mickheijboer
@fresheliciouss Ja klop is bij ons ook het geval. De borstel scheel wel iets maar met vochtige grond loop hij ook nog vol.
fresheliciouss
@mickheijboer we hebben nu een andere op maat laten maken.. hopelijk scheelt dit iets.. zoniet, kan de amazone vertrekken vrees ik 😄
mickheijboer
@fresheliciouss Ja wij willen ook een lely rotorkopeg ombouwen met zaaibak er op om ook op natte gronde en gazons sneller terecht te kunnen.
fresheliciouss
@mickheijboer geeft moed, om zo te weten dat er nog zijn die met dit probleem worstelen! 😄 want zaaien met deze combinatie zorgt voor meer stress dan nodig.. succes ermee in ieder geval !
mickheijboer
@fresheliciouss Als de grond droog is werk hij super zeker om sportvelden in te zaaien dat is bij ons toch vanaf april tot juli maar op gazons is het soms minder in de regen periode. Mocht je er van afwillen moet je het maar laten weten

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 415 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!