1e snede 2013.. Foto is geplaatst door MaartenMandemaker op 13-06-2013 om 20:11:27, met 11 reacties.

Massey Ferguson Meerdere

MaartenMandemaker
1e snede 2013.

Reacties

MF-power
Netjes! 😄 kijk aan spatborden uit voorzorg er afgehaald!
oosterveld
Hoe is't met je verdeler gegaan? die had je aangepast toch?
maar mooi span zo!
MaartenMandemaker
@MF-power Dank je! Ja die halen we er altijd af, is in het verleden wel eens mis gegaan dus we halen ze er uit voorzorg af.
MaartenMandemaker
@oosterveld Dank je! Ja klopt heb er buisjes onder gelast. Ging prima, werkt het vooral meer naar de zijkanten toe nu. Hij verdeelt nu het nu meer ipv dat ie erover heen wil lopen. Slipkoppeling ook niet gehoord dus dat valt me alles mee.
oosterveld
@MaartenMandemaker ben van plan het ook bij de vliebo van mij te doen. dacht wacht ff af hoe het bij jou gaat, als het niet werkte hoef ik er niet aan te beginnen.
jmos
Wat is dat voor rol achterop de ladewagen?
MaartenMandemaker
@oosterveld Was voor mij ook een beetje een gok hoe het zou werken. ik heb de pennen slepend gezet zodat ze goed willen lossen.
MaartenMandemaker
@jmos Dat grijze? Dat is een zeil
jmos
@MaartenMandemaker
Een afdekkleed over de wagen heen?
MaartenMandemaker
@jmos Nee een kleed tussen de achterste rong en de achterklep

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!