Foto van een Massey Ferguson 7618 Dyna-6 bezig met grasmaaien in Langerak en Ameide. De trekker en maaicombinatie is een DEMO van LMB H de Leeuw en vanochtend mocht loonbedrijf D. Blokland deze combin

Massey Ferguson 7618 Dyna-6

Valtrapowerr
Foto van een Massey Ferguson 7618 Dyna-6 bezig met grasmaaien in Langerak en Ameide. De trekker en maaicombinatie is een DEMO van LMB H de Leeuw en vanochtend mocht loonbedrijf D. Blokland deze combinatie uit proberen. Vertegenwoordiger van Vliet geeft uitleg.

Toppertje?

Reacties

rubenv
Heb hem ook al zien gaan is een prachtig span zo
Valtrapowerr
@rubenv ja echt he, mooi spul zo 😄
rubenv
@Valtrapowerr schiet gruwelijk op met dat ding
Valtrapowerr
@rubenv ja zeker 8 a 9 bunder in een uur.
steyr8090turbo
@Valtrapowerr hoe breed is de maaier dan?
Valtrapowerr
@steyr8090turbo totaal een meter of 9, trekker lag er plat voor (ging dan ook wel 16 km/h)
steyr8090turbo
Ja ik zag het 8 a 9 bunder per uur das geen schand
Valtrapowerr
Ik, Valtrapowerr en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Massey Ferguson 7618 Dyna-VT (Gras maaien) naar Tractoren Massey Ferguson 7618 Dyna-6 (Gras maaien)
johndeerefavo
Hier maaien ze met een Fendt 828 triple maaier Kuhn 9 meter breed en dan 11 hectare in 3 kwartier 😄 Maar dat is 1 groot recht stuk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7618 Dyna-6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!