Foto van een Ford 3000. versnellingsbakdeksel van onderen, de poken zijn eruit. Foto is geplaatst door albert-fendt op 08-08-2013 om 20:21:38, met 2 reacties.

Ford 3000

albert-fendt
Foto van een Ford 3000. versnellingsbakdeksel van onderen, de poken zijn eruit

Reacties

ford5000
Ik weet niet precies wat je probleem is, maar als de versnellingspook rond kan draaien en de trekker daardoor in de versnelling blijft staan simpelweg een nieuwe stift erin en even in de juiste positie aan weerszijden van de stift een lasje leggen bij de uitsparing in de ring en het probleem is over.
Wat ook aanbeveling verdient is de pook aan de onderzijde waar hij in de gaffel van de schakelvorken valt even iets oplassen zodat hij weer een halve centimeter langer is, en even weer in de juiste vorm slijpen.
Dat is de goedkope oplossing.
Voor ongeveer € 40,- kun je ook een nieuw deksel kopen, maar ik heb op de hierboven omschreven manier al 2 x het omschreven probleem opgelost. Al met al een half uurtje werk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!