Op alle 3 assen aangedreven Dewa van loonbedrijf Reimink. Achteruit tegen de bult op en lossen maar. Foto is geplaatst door Jack op 20-10-2013 om 22:49:36, met 27 reacties.

Dewa Silagewagen

Jack
Op alle 3 assen aangedreven Dewa van loonbedrijf Reimink. Achteruit tegen de bult op en lossen maar

Reacties

rick-mf
Mooie wagens!
Nonkel9940
Schoon schoon
franky-pieters
@Jack
Zo zie je maar wat je met tractie allemaal kunt 😃
newholland6640
@franky-pieters

Als er toch es geen tractie bestond..
franky-pieters
@newholland6640
Dan zit iedereen te modderen zoals 95 procent van de Hollanders
newholland6640
@franky-pieters

Kom es van dat dak of!

Tractiewagen gebruiken is het verdoezelen van mis-management.
jehan
Hahah wagen is ruim half vol
franky-pieters
@newholland6640
Leer eerst eens schrijven zonder fouten jong
franky-pieters
@jehan
Of half leeg 😄
newholland6640
@franky-pieters

Mwha.. Je ziet het verschil niet tussen dialect en spellingsfouten?
newholland6640
Quote @franky-pieters:
Of half leeg

Dan is t nog erger.
franky-pieters
@newholland6640
Weet je wat jij eens moet doen arrogant ventje, kom je wijsheid over "mis-management" (een woord waarvan je niet eens weet wat het betekent) uit de doeken doen bij een Belgische loonwerker, je zal nogal een gang gaan !!!
newholland6640
@franky-pieters

Mwha.. Die belgen denken ook dat ze alles zijn met hun tractie wagens.

In de vlakke delen van Nederland zijn tractiewagen op het land de gevolgen van mis-management aanpakken. Maar problemen moet je niet bij de gevolgen aanpakken..

Ja ach. Ik liep ietwat te provoceren. Maar ik stal wel achter mijn woorden.
franky-pieters
@newholland6640
Je hebt het helemaal verkeerd voor, je zal met de jaren je mening nog wel veranderen. Voor de rest discussieer ik hier niet meer over groeten
newholland6640
@franky-pieters

Prima. Dan hoop ik dat jullie in gaan zien dat je lang niet overal tractie nodig hebt als je goed voor je land zorgt. Wel leuk dat je zegt dat ik het verkeerd hebt en je het verder niet onderbouwt. Je mag ook gelijk zeggen dat er een groot gedeelte van mijn woorden wel klopt :lol:
larss
@franky-pieters
eigenwijze belg, als jij je zo opstel kan je beter wafels gaan bakken..

tractie goed voor je land zorgen/soort land is erg verschillend,als je tractie nodig heb dan weet je dat je al verkeerd bezig ben, dat je grond totaal gene draagkracht heeft, of dat je materiaal te zwaar is voor de grond, of banden keuze. dat ze in belgie nou perse tractie nodig hebben. het kan prima zonder, als men nou eerst een kijkt naar het formaat waarmee ze rijden, en de omstandigheden. maar dat zoeken jullie maar uit, bij jullie heb je ook heuvels, dat is ook anders heb je misschien ook met erosie te maken enz. het ligt puur aan het perceel, materiaal en de omstandigheden, en daar maakt een teler een overweging hoe hij het gaat oogsten.

misschien is een dozerbak wat, heuvels vlakken 😛
franky-pieters
@larss
En ga jij maar kaas fretten onnozelaar !! Wie denk jij wel dat
je bent om te beweren dat hier alles mis gaat bij de boeren, ik zou maar wat beter op mijn woorden letten als ik jou was, er zitten hier heel wat Belgen op TF
larss
@franky-pieters
ik denk dat jij op moet letten! zeg ik dat alles mis gaat, NEE.

ik heb 't ook erover dat het aan de grondsoort kan liggen bij jullie is die misschien heeel snel verzadigd, en in combinatie met een heuvelachtig landschap kan je het dan moeilijk krijgen ja....

en dan moet ik opletten omdat ik mijn mening geef met uitleg? snel op je teentjes getrapt? ga dan niet op tractorfan als je niet tegen de mening van iemand kan, die het ook nog uitlegt.

zeggen dat ik op m'n woorden moet letten? kijk eerst naar ze jezelf,

Er zitten inderdaad veel belgen op TF waarvan ik er een aantal weet ja, die zullen zich nu schamen voor jou denk ik 😉
franky-pieters
@larss
Ok jij hebt de wijsheid in pacht, ben je nu content ???
franky-pieters
@ larss
By the way, jij bent beginnen stoken door mij een eigenwijze Belg te noemen die beter wafels kan gaan bakken, lees je eigen tekst eens !!! Anders had ik hier helemaal niet op gereageerd maar jij denkt blijkbaar dat je de mensen zomaar mag beledigen.
Ga maar eens een cursus beleefdheid volgen !!!
larss
@franky-pieters
doe eens normaal man!tuurlijk lees ik mijn eigen tekst en daarin beledig ik niemand! ik zeg inderdaad eigenwijze belg, dat is puur naar aanleiding hoe jij je opstel, en wafels bakken bedoel ik mee, als je niet weet waar je over praat, ga dan iets anders doen. Ik denk dat jij die cursus eerder kan volgen, brutale aap.

NH6640 geeft zijn mening, en een goede mening en jij veeg die zonder argument van tafel want tractie is alles.. daarom zeg ik eigenwijze belg..
franky-pieters
@larss
Brutale aap ??? En dan beledig jij niemand zeg je ???
De pot op stomme keeskop !!!
Leef maar verder in je eigen kleine wereldje 😉
larss
@franky-pieters gelukkig is mijn wereld niet klein jongen, ja ik vind je goed brutaal... Daar maak je 't zelf naar denk knul.... Leer nou voortaan maar eens lezen en mensen hun mening goed aan te horen. Er zijn zoveel factoren die meespelen of een agrariër tractie erop zet. En dat jij dan stug zeg dat het moet... Volgens mij zit jij dan in een klein wereldje wijsneus!
larss
franky-pieters
@larss
Och jongen ga met die andere pubers die hier op de site zitten een potje janken. Je bent nog maar net de luiers ontgroeid en je wil ook al meepraten met de volwassen mensen. Zielig ventje.
larss
@franky-pieters pubers? Die tijd ben ik al even voorbij jongen.. Jij ben gewoon stront eigenwijs, je moet ook dingen aannemen.

Ik heb meer als genoeg ervaring als 21 jarige, en ja ik praat mee met volwassen mensen omdat ik dat zelf ook ben! Jou reacties zijn anders niet echt volwassen..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Dewa Silagewagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!