Foto van een Renault Meerdere, bezig met poseren. werking tce 10. Foto is geplaatst door atlaspower op 05-01-2014 om 18:35:22, met 3 reacties.

Renault Meerdere

atlaspower
Foto van een Renault Meerdere, bezig met poseren. werking tce 10

Reacties

Ik heb een vraag over de tce10. Als ik de trekker start knippert het waarschuwings lampje vrij vlot en ik krijg hem niet ontgrendeld. Alleen op de spatborden kan ik de hef bedienen.. het beeldscherm geeft ook verder niks aan en reageerde nergens op. Ik zie alleen een slotje staan. Iemand een idee?
Case5130
@collega hobbyboer ontgrendelen doe je door de flipper eerst in de diepteregelingstand te zetten en daarna in de neutraal, als het goed is zou die dan moeten ontgrendelen. Mocht je meer willen weten ik heb wel een gebruikershandleiding van een 640

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Renault ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!