Foto van een Krampe Logo, bezig met poseren.Het is alweer bijna 7 jaar geleden dat NL -Flanders BE Krampe importeur Geert-Jan de Kok het pand op de plek waar het allemaal begon verrool voor een gloedn

Krampe Logo

JD6930
Foto van een Krampe Logo, bezig met poseren.

Het is alweer bijna 7 jaar geleden dat NL -Flanders BE Krampe importeur Geert-Jan de Kok het pand op de plek waar het allemaal begon verrool voor een gloednieuw/veel groter pand, om de hoek op industrieterrein de Mierbeek te Esbeek, langzaam aan verdwijnt de oude glorie die het bedrijf groot maakte uit het dorpshart. Logo's/borden verdwenen van de buiten muur en het begin van de sloop is gemaakt.

Toen ik nog even door het raam naar binnen keek in de oude showroom aldaar zag ik deze bestickering op/naast een raam in een van de vroegere verkoopkantoortjes.

Reacties

JD6930
@coen-de-kok

Mooi plaatje uit jullie oude pand!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krampe Logo ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!