Loonbedrijf Van den Hout Diessen vandaag aan het gras hakselen met een John Deere 7450 ProDrive en als afvoercombinaties een Fendt 820 Vario TMS en Fendt 712 Vario met beide een Strautmann giga traile

Fendt 820

JD6930
Loonbedrijf Van den Hout Diessen vandaag aan het gras hakselen met een John Deere 7450 ProDrive en als afvoercombinaties een Fendt 820 Vario TMS en Fendt 712 Vario met beide een Strautmann giga trailer 2246 op een perceel aan de Westerwijk te Diessen.

Reacties

Deere Hunter
Mooie hakselaar en silagewagens!
JD6930
@Deere Hunter

Zeker! Mooi bedrijfje is dat! Ik twijfelde dan ook geen moment toen ik ze op een ander perceel daar in de buurt bezig zag, toen ik daar aan kwam stonden ze op het punt te vertrekken naar dit perceel, onderweg naar huis kwam ik sowieso langs dit perceel en ik wist al dat ze dit ook moesten hakselen aangezien het van dezelfde eigenaar is, dus ben ik na enkele foto's als een speer omgedraaid en hier naar toe gegaan, hier heb ik wel een handje vol mooie foto's kunnen maken.

Hoopte sowieso er al op dat ze net opt moment dat ik daar langs zou komen daar bezig zouden zijn, want wou graag zien hoe het er uit zou zien op een foto, gemaakt met men nieuwe camera.
Deere Hunter
@JD6930 oke! plaatjes schieten met de nieuwe camera is wel gelukt volgens mij 😉
JD6930
@Deere Hunter

Denk het ook. 😛

Alleen jammer dat ik hem vandaag vergeten was, had hem wel klaar gelegd maar opt laatste moment vergeten. Maar heel erg ist niet, want volgensmij was er toch nauwelijks loonwerk opt land te zien. Op industrieterrein de Mierbeek waar een handje vol grote en kleine machines te vinden zijn zal ook wel niet veel nieuws te zien zijn.

Ik hoop nog altijd er op dat ik binnen enkele weken/maanden een keer mee naar de Hermann Paus Maschinenfabrik GmbH in het Duitse Emsbüren kan met de Kok, daar kun je echt mooie foto's maken alst een beetje mooi weer is. Maar die kans is vrij klein. Er zijn wel nieuwe(is nu ook een vernieuwd model) shovels besteld dus er is een kans.

Ik hoop ook thuis te zijn als hier binnen enkele weken misschien het gras er af gaat en wordt ingekuild door Bosmans.
Deere Hunter
@JD6930 je hebt nog wel plannen als ik dat zo lees!
JD6930
@Deere Hunter

Zeker! 😛

Vooral die Paus fabriek lijkt me mooi om weer eens heen te gaan, de 1e, 2e en ook de laatste keer was in 2011 dus alweer even geleden. Ook zijn er nu dan die nieuwe modellen en is er vanalles in en rond de fabriek veranderd. Zoals nieuwbouw etc. Maargoed we zien wel. 😉 Er komt vast nog wel een keer. De (wegen)bouw moet alleen wat aantrekken. Wandt daar worden de meeste Pausjes verkocht volgensmij, ook aan boeren, maar dat zijn dan echt grote boeren, voor kleinere zijn ze vaak onbetaalbaar denk.
Deere Hunter
@JD6930 oke! Bij een fabriek waar ze tractoren/shoveltjes maken ben ik nog nooit geweest. Maar als Paus meer machines wil verkopen zal de wegenbouw wel moeten aantrekken!
JD6930
@Deere Hunter

Das waar. Maar gelukkig voor hun zijn de ''gewone'' shoveltjes maar bijzaak. Ze bouwen voornamelijk mijnbouwmachines. Van echt groot tot mini, van grote zelfrijdende dumpers tot shoveltjes bijv. die kleiner zijn als de welbekende Paus shovels die je hier in NL tegen komt.

Ik weet niet hoe het in de mijnbouw gaat momenteel, maar volgensmij gaat het daar zo slecht nog niet. Ze hebben pas nog een fabriek of kantoor in Rusland geopend, ze zitten ook nog in 2 andere landen volgensmij met een eigen verkoopkantoor.
Deere Hunter
@JD6930 oke! Maar trekker verkoop enzo is volgens mij ook niet erg veel meer of wel?
JD6930
@Deere Hunter

Nou... Dat valt nog best mee volgensmij. Heb bij de Kok tenminste laatste tijd best vaak gehoord dat er weer een trekker verkocht was. Paar weken geleden is de 8345R (demo) nog afgeleverd aan een klant. Heeft er wel een behoorlijke partij trekker(s) en machines voor ingerolen maar tis toch een 8R, dat levert toch wat op!

7280R demo is eerder dit jaar, begin februari afleverd aan een klant. Er is sowieso minstens 1 6210R afgeleverd begin dit jaar, denk zelfs wel 2, maar weet het niet zeker. De kleine 6R & M's lopen ook best goed volgensmij, heb bij Jamo(sinds ergens november vorig jaar een eigen vestigiging van de Kok na overname) ook redelijk vaak op FB een nieuwe trekker voorbij zien komen en ook bij Den Otter in Bruchem loopt het best goed volgensmij.

dus valt niet heel erg tegen. Volgensmij loopt het bij de mini/midigravers ook nog wel aardig goed. De Mini shovels ook, alleen de midi wat minder denk.

Maargoed, bij de mini/midi gravers en shovels heb ik het dan ook over een gebied van 1 land(Yanmar mini/midigravers) tot de hele Benelux(shoveltjes) dat ik zo zie bij de Kok hoe snel ze weg gaan, dus dat scheelt ook wel, of je over 1 provincie praat of over zeker 2 landen. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!