Foto van een Challenger Rogator 655.. Foto is geplaatst door Alex Miedema op 24-04-2014 om 13:51:49, met 12 reacties.

Challenger Rogator 655

Alex Miedema
Foto van een Challenger Rogator 655.

Reacties

fendt818vario
Dagje bollenstreek gedaan?
Alex Miedema
@fendt818vario euh, als je mijn blog een dagboek vind wel: Hanna integreert: Tulpen aus Holland alexmiedema.nl/2014/04/…
fendt818vario
Ho, stomme automatische woord suggestie's. Bedoelde dagje. Ik was gisteren nog in Lisse geweest met school naar de bloembollen keurigsdienst. Alles staat mooi in bloei. En veel toeristen in de buurt.
Alex Miedema
@fendt818vario en twee van die toeristen gister waren wij 😃
Dirkisboertjee
Mooie foto
extrememachine
Is dit beddenteelt op 1.80 of werken hun met spuitpaden
RobDeutz104
Beddenteelt op 1.80, machine is van CJ Ruigrok
Dirkisboertjee
@extrememachine

Als er met spuitpaden werd gewerkt hadden er waarschijnlijk wel bredere banden onder gezeten..
extrememachine
@Dirkisboertjee Wat is dat voor een waardeloze opmerking. Als je wist waar je over praat had je mijn vraag gesnapt. Tulpen staan ook veel op 1,50 en deze machine kan niet op 1,50 vandaar mijn vraag over spuitpaden. En waarom waarschijnlijk dan bredere banden. Dan kun je al helemaal niet meer alle gewassen in
Dirkisboertjee
@extrememachine

Sorry voor de ''waardeloze'' opmerking, maar ik wist niet welke kant je op wou.

Als je al zover was dat deze machine niet op 1.50 kan, had ik ook wel gedacht dat je dan snapt dat dit 1.80 is. En als er gebruik word gemaakt van rijpaden wordt er meest voor wat bredere banden gekozen omdat er toch vaak een breder pad wordt aangehouden (op het zand hier ken ik trouwens niemand die spuitpaden aanhoud in de bloembollen). Maar aangezien dit bedrijf alles op 1.80 heb en alleen bloembollen kan het gewoon zo.
extrememachine
@Dirkisboertjee Ik had ook wel gedacht dat ze de tulpen op bedden van 1.80 hadden staan. Echter zijn er ook die nog op bedden van 1,50 en 1,80 telen. Maar dat geldt hier dus niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Challenger Rogator 655 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!