Foto van een Deutz D6005, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door R Bouwmeesters op 31-07-2014 om 23:53:55, met 9 reacties.

Deutz D6005

R Bouwmeesters
Foto van een Deutz D6005, druk bezig met Poseren.

Reacties

marco steyr
Netjes
dx11
Zonde dat de stabilisatiekettingen en de topstang niet origineel zijn. machtig netjes zo. veel mooier als wanneer alles mee geschilderd wordt
R Bouwmeesters
Trekker is op veel meer punten niet origineel, maar deze kettingen werken voor mij beter dan de originele vaste stangen.
Trekhaak is ook eigenbouw, wielen zijn te groot, voorspatborden zijn van een 06, frontgewichten zijn van ford, en ben vast wel wat vergeten.
Maar ik ben er wel tevreden over:-)
Deutz-5006
@R Bouwmeesters Petje af hoe netjes, en tenslotte is het jou trekker en jij moet er mee werken, ook al is niet alles orgineel alles is super netjes verwerkt zo, complimenten! overigens vind ik hem op deze wielen erg netjes!
zandvliet-120
@R Bouwmeesters ondanks die dingen vind ik hem toch heel mooi
KubotaB6001
Trekhaak zelfbouw, bedoel je dan de zwaailat of het hele frame waar die in hangt inclusief de eraan vast gelaste boventrekhaak latten?
R Bouwmeesters
De zwaailat is van een ander type deutz, het hele frame is eigenbouw.
zandvliet-120
@R Bouwmeesters hoeveel kost het ongeveer om bijvoorbeeld wielbouten en stooterstang omhulsels te laten verzinken?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6005 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!