Foto van een Claas Meerdere, bezig met poseren.Pikdorsercross 2014 te Opglabbeek.Zeer mooi afgewerkt, 3 op een rij!Ruige dingen!

Claas Meerdere

Foto van een Claas Meerdere, bezig met poseren.

Pikdorsercross 2014 te Opglabbeek.

Zeer mooi afgewerkt, 3 op een rij!
Ruige dingen!

Reacties

@StijnTheDeereDriver Vandaag ook daar geweest, maar jammer genoeg begon het te regenen en moesten we vertrekken.
@fendt716,311driver ach dat was maar 20 min , even schuilen onder de tent, pintje drinken en et ging weer verder.
Wel eens mooi voor te zien!
@StijnTheDeereDriverPapa dacht dat hij niet meer van het terrein ging afkomen met de auto zonder vast te rijden. Voor de rest het was wel mooi om te zien al die snelle machines.
@fendt716,311driver ej trekker genoeg voor u los te trekken he haha 😃
@StijnTheDeereDriver Das waar, haha
breedam
Wat zijn dit?
fendt4ever
Dit zou een pikdorser (combine voor nl) moeten voorstellen.

Zij rijden mee in de standaard klasse, maar de motor is niet meer standaard (normaal is het een ford 6 cilinder van ongeveer 120pk wat in dit geval niet zo is).
Normaal moet de motor bovenaan op de machine staan zoals dit bij ons in België is, door de motor beneden te zetten en de machine minder hoog te maken verlaag je het zwaarte punt en kan je sneller door de bochten gaan.
En zo kan je nog vele punten opnoemen.
Dit alles zorgt er voor dat ze zeer snelle machines hebben maar ze durven niet over te bulten te springen en voor minder spectakel te zorgen!

Maar laat ze maar doen.
Wij zijn toch knap eerste geworden en de 2de plaats is naar een andere belg gegaan, de machine op deze foto is uiteindelijk 3de geëindigd.

Het was wel een zeer goede cross, goed georganiseerd en een massa toeschouwers
wernerh
Dan kennen jullie het regelement van nederland niet, deze combine is presies volgens het regelement in nederland. Deze 3 combines zijn van combinerace team aalten. 1 van deze 3 is van mij
wernerh
De voorste combine ligt een detroit v6 in met een turbo en compressor. De 2de combine een daf 820 6 cilinder de 3de combine is een vrije klasse of zoals in belgie special klasse deze combine is rondom onafhankelijk geveerd en er ligt een 4.2 liter v8 in uit een audi a8
fendt4ever
Je ziet het verschil in snelheid daar wel in dan.
Maar het was een knappe cross.
JDchris
Het waas weer een mooi gevulde zondag op die cross daar, en zeker toen de afsluiting begon met die carvans
JD6930
't Kan daar in Bels ook nie gek genoeg hé! 😃
XC 70
Het was er goed , veel volk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Claas ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!