Foto van een Landini 8880, bezig met gras inkuilen.. Foto is geplaatst door Baltus_steyr op 17-09-2014 om 20:05:28, met 7 reacties.

Landini 8880

Baltus_steyr
Foto van een Landini 8880, bezig met gras inkuilen.

Reacties

a3vandiejen
Mooie landini
Baltus_steyr
@a3vandiejen is niet van ons zelf maar deze gebruiken we nog wel is op de kuil. is mooi zwaar!!
Fendt926Driver
Quote @Baltus_steyr:
. is mooi zwaar!!
weegt kaal net geen 4 ton. met verdeler en dubbel lucht zal die misschien rond de 5.5 ton komen en dan met die breedte banden is dat niet echt zwaar.
Baltus_steyr
@Fendt926Driver nou eigenlijk bedoel ik het zo

normaal is dit de aanrij combi. maar nu met deze landini is de combi toch wat zwaarder en rijdt het mooier aan!!!Iets zwaarders hebben we niet dus dan moet dat maar zo!! en het gaat prima zo ja!!!
Fendt926Driver
Quote @Baltus_steyr:
en het gaat prima zo ja!!!
zo gaat het ook zeker wel. zo zijn wij ook begonnen vroeger op de kuil.
alle kleine beetjes helpen en elke ton zwaarder is ook weer meegenomen
Baltus_steyr
@Fendt926Driver idd. en mischien dat er in de toekomst wel een zwaardere trekker komt, en dat we die flink zwaar kunnen maken dat er een mooi gewicht op de kuil staat, en dan met een 80 tot 100 pk voor de wagen staat . dat gaat dan wel prima!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 8880 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!