Dit is de HeroW zelfrijdende veldspuit. Ontwikkeld en gebouwd door Widontec in Veghel. Ze zijn populair bij tuinbouwbedrijven. Preitelers en aardbeientelers vinden de spuit fijn omdat hij compact is e

Homburg HeroW H323

jvknl
Dit is de HeroW zelfrijdende veldspuit. Ontwikkeld en gebouwd door Widontec in Veghel. Ze zijn populair bij tuinbouwbedrijven. Preitelers en aardbeientelers vinden de spuit fijn omdat hij compact is en toch veel capaciteit heeft en Hardi spuittechniek. Website van het bedrijf: www.widontec.nl Youtube:

Reacties

DDanny
Ik heb verschillende keren bij PPO Vredepeel deze machine spuit demo's zien geven in de prei. Ook waren er andere merken die meededen aan de demo. Maar dat deze machine met luchtzak zo geweldig spoot kan ik niet zeggen
christelthijssen
@jvknl Is het onderstel ook zelf ontwikkeld of een standaard basis onderstel van een trekker?
jvknl
@christelthijssen het onderstel is compleet zelf ontwikkeld!
9266920b7000
Dit is de kleine serie 😉
radium45
Verplaatsen naar Homburg of Widontec?
9266920b7000
Widontec herow
velsje
Ik, 9266920b7000 en radium45 hebben dit object verplaatst van Tractoren Zelfrijder Diverse (Poseren) naar Tractoren Widontec Herow (Poseren)
SJB533
@9266920b7000
En de map Homburg Herow H323 is er al veel langer....
trean
Ik, SJB533 en Fiat110-90 DT hebben dit object verplaatst van Tractoren Widontec Herow (Poseren) naar Tractoren Homburg HeroW H323 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Homburg HeroW H323 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!