Foto van een Massey Ferguson Meerdere, druk bezig met Aardappels rooien.. Foto is geplaatst door loki0134 op 31-10-2014 om 11:50:03, met 7 reacties.

Massey Ferguson Meerdere

loki0134
Foto van een Massey Ferguson Meerdere, druk bezig met Aardappels rooien.

Reacties

reinder-mf
Waarom zo'n groot blok voorin tijdens het kipperen?
machinist
Die zou ik gelijk me land af trappen. veelte zwaar.
velsje
Zo overdreven zwaar is dat blok niet, lijkt groter dan die zwaar is 😉
loki0134
@machinist dit was voor 1 perceel... was enorm vettige grond dus was het kiezen tussen dit front gewicht of een sleep trekker. Later die dag kon die er al af toen we klaar waren op dat perceel.
MaxxuM4ever
@machinist Enige nuance dient toch in ogenschouw genomen te worden in deze casus. Als zonder dit gewicht de trekker met veel wielspin en bijbehorende diepe sporen door het land rijdt heb ik liever een gewicht in de neus en geen diepe sporen. Als dit een stalen gewicht is tikt hij de 2 ton wel aan en dat is wel wat overdreven idd voor deze situatie.
velsje
@loki0134 Dit perceel bedoel je of niet?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!