Foto van een Deutz D3005, bezig met poseren. motor is ondertussen deels gereviseerd, de rest van het reviseren gebeurd binnen een maand. de boite is volledig schoon gemaakt en de olie is vernieuwd net

Deutz D3005

mccormickd320
Foto van een Deutz D3005, bezig met poseren. motor is ondertussen deels gereviseerd, de rest van het reviseren gebeurd binnen een maand. de boite is volledig schoon gemaakt en de olie is vernieuwd net zoals bij de hef,deze is inmiddels opnieuw op de tractor gezet, spatborden zijn opnieuw gemonteerd en de speling is ook overal weg genomen. Nu worden de remmen vernieuwd en afgesteld.

Reacties

a3vandiejen
@mccormickd320 word goed aangepakt,
mccormickd320
@a3vandiejen dat is toch de bedoeling ja. Binnen enkele maanden - een jaar moet hij er als nieuw uitzien, zowel binnen als buiten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D3005 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!