Dit jaar konden we één van Belgisch uniekste, althans voor ons toch, spotten in de Vlaamse velden. Hesston 7730's zijn er nog steeds te vinden, maar een hakselaar met systemen van een Claas Jaguar 6

Hesston 7730

MMaarten
Dit jaar konden we één van Belgisch uniekste, althans voor ons toch, spotten in de Vlaamse velden. Hesston 7730's zijn er nog steeds te vinden, maar een hakselaar met systemen van een Claas Jaguar 695 Mega en Hesston 7730 erin, met een wellicht zelfgebouwde bunker en bijhorende Landini 14500 met Dewa silagewagen, is toch wel uniek en zeer prachtig in ons ogen.
Dit hakselteam staat bij ons toch wel in de top 5 van Belgisch Mooiste.
We kwamen net aan bij de hakselaar toen de laatste werkgangen werden gehakselt, snel wat foto's maken en een kleine film, het waren spannende tijden en de adrenaline hing de hoogte in, zo zie je maar dat spotten toch wel intensief is?
Meer foto's alsook een film is te vinden op onze passie: deoudedoos.be/ 😃

Reacties

a3vandiejen
@MMaarten Het zijn ook prachtige foto,s. Mag je trots op zijn. De oude doos was ook heel mooi om te zien, ben er een half uur mee bezig geweest haha.
MMaarten
@a3vandiejen Bedankt! Maar het is niet alleen mijn werk hoor, mijn collega Davy Tandt steekt er het meeste tijd in en verdient eigenlijk alle eer 😄
a3vandiejen
@MMaarten O.K dat zal ik onthouden.
pekkerietfan
Prachtig, net het filmpje ook even bekeken. Wat een ding, mooi!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hesston 7730 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!