Krone Big X 650

dlok
"nieuw" speeltje van langelund maskinstation

Reacties

mdoornekamp
Wat heeft Jansen weer gekocht dan?
aukejan13
Dat is een mooi "speeltje"
dlok
@mdoornekamp deze is niet van jansen, dit is een losse hakselaar en een losse wagen. Komt van een deense loonwerker
mdoornekamp
@dlok o ja. Hij leek er wel op
En zo veel zijn er niet van
mdoornekamp
@dlok o ja. Hij leek er wel op
En zo veel zijn er niet van
dlok
@mdoornekamp ja in deze hoek is dat niet te zien nee. Weet ook niet waar die van Jansen heen is
ford8630power
@mdoornekamp

Jansen heeft al een paar jaar 2 Claas 940's in plaats van die Krone's.
boggie
Volgens mij is de Krone van Jansen uiteindelijk naar Turkije gegaan.
Mc_douwel
@ford8630power klopt idd
Mc_douwel
@boggie klopt is vant zomer heen gegaan
Marco3095
@dlok Weer even in DK teruggeweest? Ze timmeren bij Langelund ook nog steeds aan de weg, al best wat veranderd aan het machine park sinds dat ik daar was 3 jaar terug!
dlok
@Marco3095 ja laatst een weekendje. Ja ze hadden open dag, wel veel oud spul vergeleken met andere bedrijven.
Marco3095
@dlok Klopt idd, maar het wordt langzaam wel nieuwer zie ik. Voor zover ik destijds heb begrepen van anderen waren zij een van de weinige loonbedrijven die kon zeggen dat ook werkelijk alles van hun zelf was en geen lease trekkers en werktuigen. Dat is ook wat waard 😄
dlok
@Marco3095 daar heb je gelijk in, maar als je maar drie trekkers hebt die minder dan 8000 uur hebben dan gaat dat ook wat makkelijker;).skamstrup groeit ook hard anders, heeft Trollund Maskinstation nu ook overgenomen.
Marco3095
@dlok Klopt inderdaad, zolang je het personeel maar tevreden kan houden. Anders loopt het ook anders af. Skamstrup blijft ook lekker aan het investeren ja! Zag op FB genoeg nieuw spul voorbij komen weer. Dat ze Trollund overgenomen hebben wist ik nog niet. Trollund was ook een mooi bedrijf maar van wat ik ervan heb gezien lang niet zo strak georganiseerd als Skamstrup!
dlok
@Marco3095 ja een 24 rijer mais-zaaier van Horsch hebben ze nu ook. Ja bij Trollund stond alles altijd gewoon buiten, en bij Skamstrup hechten ze wat meer waarde aan de machines volgensmij. Schijnt wel een duurder loonbedrijf te zijn maar ze leveren wel altijd goed werk.
S Schenning
Maar als klant vind ik het ook wel wennen als langelund komt, alles ligt vol olie, elk keer als ze de zaaimachine vol gooien.... Het mag helemaal niks kosten het onderhoud, alles zit met strootouw en tape aan elkeer. En toch staat het mais er netjes op, daar niet van.....
dlok
@S Schenning dat doen ze knap! Ik vind het zelf altijd wel mooi als een loonwerker gewoon met net spul rijdt. Hoeft niet allemaal nieuw te zijn maar het zegt wel wat over hun werkwijze over het algemeen.
S Schenning
@dlok
Je moet er effe aan wennen, maar denk ik wel de loonwerker met de grootste bankrekening van DK 😉
dlok
@S Schenning haha ja maar aan veel geld op de lening heb je niet zoveel;) dat moet je investeren om het bedrijf up to date te houden waardoor je (hoogstwaarschijnlijk) kosten kunt besparen.
kknijbr
Volgens mij is het loonwerk bij Langelund hobby, het geld verdienen ze met windmolens enz.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Big X 650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!