De eerste van twee identieke Krampe Big body 900's die binnenkort aan 1 klant worden geleverd, gistermiddag bij de Kok Esbeek.

Krampe Big body 900

JD6930
De eerste van twee identieke Krampe Big body 900's die binnenkort aan 1 klant worden geleverd, gistermiddag bij de Kok Esbeek.

Reacties

FerreV
Bij wie worden ze geleverd?
Wimbo
@FerreV denk dat Hans er zelf één heeft gekocht.
JD6930
@FerreV

Geen idee. Zal binnenkort vast wel bekend worden als ze geleverd zijn. Ben ook benieuwd.

Krampe verkoopt nu goed in NL/Vlaanderen. Toen ik 30 april mee was naar Krampe om een big body op te halen stonden er 3 klaar. Zijn inmiddels alle 3 gehaald als ze die van toen erbij gerekend hadden. Een Big Body 750, SK 600 (aal afgeleverd aan plaatselijk grondverzetbedrijfje) en deze Big Body 900.

Rijschool Blom Etten-Leur heeft volgens mij een Big Body 650 gekocht. Of die al bij de Kok Etten-Leur is weet ik niet. Zou een helemaal witte zijn.
Ik houd het volgende week in de gaten. 😉

De Krampe's gaan via de Kok heel Nederland en Vlaanderen door dus weet niet waar deze 900's900's heen gaan. Zou zeggen dat ze in de buurt blijven of in ieder geval in Brabant of net over de grens anders stond ie niet in Esbeek denk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krampe Big body 900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!