26-07: Wat begon als een prachtige zonnige warme dag veranderde later op de middag in een eveneens prachtige maar regenachtige dag bij Trekkertrek & Boerendag Vessem, meerdere deelnemers waaronder de

Fendt 311 LSA

JD6930
26-07: Wat begon als een prachtige zonnige warme dag veranderde later op de middag in een eveneens prachtige maar regenachtige dag bij Trekkertrek & Boerendag Vessem, meerdere deelnemers waaronder de eigenaar van deze Fendt 311 LSA hadden er een mooie oplossing voor bedacht om toch de wedstrijden droog te kunnen blijven bekijken.

Tussen de rijen trekkers was een mooie open ruimte, meerdere deelnemers zette hun trekker dwars richting de baan zodat ze vanuit hun trekker zo op de baan keken en mooi droog zaten.

Reacties

JD6930
Ik heb het gevoel dat hier een TF'er rechts in beeld staat? klopt dit?

Ik denk hem die dag te hebben zien rijden met een Fendt Farmer 309C van Van Der Meijden.
steyrlanzboy
Mooi
jeroemdeenen
Das jango wagner.
JD6930
@jeroemdeenen

Haha goeie! 😃
jeroemdeenen
Ik ken em wel is joeri vosters
JD6930
@jeroemdeenen

Ik heb hem vorig jaar op Trekkertrek Hoogeloon kort gesproken. Daar herkende ik hem van, weet zo niet of ie op TF zit maar volgens mij had ie het vorig jaar in Hoogeloon wel over TF, vandaar. 😉
maartenvr
@jeroemdeenen de enige echte

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 311 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!